Živí mrtví: Podle herce seriál při nechvalně proslulé vraždě pálkou zašel příliš daleko

Živí mrtví: Podle herce seriál při nechvalně proslulé vraždě pálkou zašel příliš daleko | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Vražda dvou divácky oblíbených postav způsobila fanouškům velkou ránu a pro seriál to bylo kontraproduktivní. 

Máloco se na poli televizní zábavy vrylo do hlavy divákům tak, jako finále šesté série, potažmo úvod série sedmé, postapokalyptického seriálu Živí mrtví (The Walking Dead). Byl nám slíben příchod jednoho z nejproslulejších padouchů stejnojmenné komiksové série Negana (Jeffrey Dean Morgan) a svému slovu tvůrci dostáli. Představili Negana s jeho nechvalně proslulou pálkou a diváci zůstali v šoku. Nový padouch zavraždil hned dvě oblíbené postavy fanoušků, Abrahama (Michael Cudlitz) a Glenna (Steven Yeun). I přesto, že se tvůrci drželi do značné míry předlohy, bylo podle herce Michaela Cudlitze finále až moc přes čáru.

„Osobně jsem si vždycky říkal, že tvůrci zašli moc daleko. Bylo to příliš. Jeden z nás měl přežít trochu déle, naše smrti lidi poznamenaly. Častokrát byli [diváci] názoru, že šlo o nejbrutálnější smrti, které viděli, a bylo to vraždící porno,“ říká představitel Abrahama. „To, že měli diváci k Abrahamovi i Glennovi obrovský vztah, dělá vraždy ještě brutálnější. Při sledování epizody si nejdříve říkáte: ‚Panebože, byl to Abraham, ale díky bohu, že to nebyl Glenn‘ a poté: ‚Okey, panebože byl to i Glenn. Proč mi to děláte?‘ Myslím si, že dvě rány pro diváky byly příliš. Myslím si, že chcete začít sérii pozitivně, a ne ránou do obličeje.“

Příchod Negana zafungoval na sledovanost přelomových dvou epizod, všechny diváky zajímalo, kdo je proslulý padouch, ale po jeho velkém představení zájem o seriál opadl a opadá do dnes. Může za to i náhlá smrt dvou oblíbených postav? Kdo ví. Jak se scéna s pálkou líbila vám? Přikládáme video zmíněných smrtí a v galerii najdete fotografie postava Abrahama.  

Zdroj: Huffpost

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 13

Toni | 22.07.2020 15:53
Sledoval jsem do doby, (pozor spojler) Co se vydala výprava pro zabití Negana. Když ho při hloupém a trapném dialogu o5 nikdo nedokázal zastřelit a on o5 utekl , seriál pro mne skončil...Kecám,vlastně ještě jsem tomu dal po nějakém časovém odstupu pár (celé2) dílů šanci,ale už to bylo jen nekonečné umělé protahování celého putování. Až mi to začalo trochu připomínat seriál Ztraceni. Takže si počkám až jednou vyjde finální epizoda a na tu se podívám.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest