Dopesick: Michael Keaton se ocitne ve středu opioidové krize

Dopesick: Michael Keaton se ocitne ve středu opioidové krize | Fandíme seriálům
Fox Searchlight Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Režisér Rain Mana chystá ambiciózní sérii inspirovanou skutečnými událostmi.

Na výborné herce je na televizních obrazovkách radost pohledět. Už je to pár let, co v seriálech začaly hrát i velké hvězdy Hollywoodu a v novém osmidílnén dramatu Dopesick si hlavní roli střihne na Oscara nominovaný Michael Keaton (Batman, Birdman, Spotlight). Ten který měl na malých obrazovkách poslední výraznější roli v roce 2007 v třídílné minisérii V síti CIA. Scénář chystané novinky napsal výherce Emmy Danny Strong a režírovat bude na Oscara nominovaný režisér Barry Levinson (Rain Man).

Dopesick je ambiciózní, otřesný a přesvědčivý pohled do epicentra amerického boje se závislostí na opioidech. Seriál zavede diváky do zoufalé těžební komunity ve Virginii, přiblíží práci DEA a ukáže opulentní život „jednoho procenta“ - čelních osobností firmy Big Pharma Manhattan. Neshovívavé, přesto velmi lidské, zachycení zasažených rodin a jejich protínajících se příběhů zrcadlí dnešní Ameriku a je příslibem naděje v boji s nejhorší drogovou epidemií v americké historii.

Co o seriálu prozradil scenárista? „Jsem opravdu nadšený odvyprávět tento příběh pod křídly společnosti tak smělé a odvážné jako je Hulu. Opioidová krize je jeden z nejdůležitějších příběhů naší doby a jsem poctěn, že mohu vzdát hold obětem a osvětit hrdiny, kteří bojovali. Zákony byly rozbité a byla vyřčena spousta lží. Systém nás zklamal a seriál Dopesick všem ukáže, jak to doopravdy bylo.“

Premiéru nadějně vyhlížejícího seriálu můžeme očekávat příští rok na televizní síti Hulu. Těšíte se, nebo vás podobné seriály nezaujmou? V galerii si můžete připomenout Michaela Keatona ve filmu Birdman, za který si odnesl nominaci na Oscara.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest