Dirty Lines: Netflix si objednal nový seriál o vzestupu erotických telefonních linek

Dirty Lines: Netflix si objednal nový seriál o vzestupu erotických telefonních linek | Fandíme seriálům
Pixabay License / Volné pro komerční užití
Zobrazit další 1 obrázek
V Amsterdamu na konci studené války začala kulturní revoluce. 

Netflix si zajistil práva na dramatický seriál Dirty Lines, který bude (mimo jiného) pojednávat o rozvoji erotických telefonních linek v osmdesátých letech v Amsterdamu. Příběh se inspiruje knihou 06-Cowboys autora Freda Saueressiga, scénář píše Pieter Bart Korthuis a produkuje nizozemská společnost Fiction Valley.

Comic-Con 2020: Co přinese letošní výjimečně virtuální ročník
 

Hrdinou příběhu bude mladý byznysmen Frank Stigter, který po několika neúspěšných pokusech o založení vlastního podniku ucítí šanci u národní telefonní společnosti PTT, která právě představila nová prémiová telefonní čísla. S pomocí svého bratra, sestry a několika investorů založí první evropskou společnost zaměřenou na erotické služby poskytované přes telefon. Malý nestabilní podnik v matčině garáži se postupně rozroste v mnohamilionový byznys.

„Vyprávění je zasazeno do období, kdy studená válka pozvolna spěla ke svému konci. Mladá generace se postupně zbavuje strachu ze soudného dne, odhodlána žít naplno. Amsterdam se stává centrem kulturní revoluce, objevují se nové hudební žánry a mezi mladými se šíří nová droga, extáze. Erotické telefonní linky nabízejí možnost zažít anonymní sex neotřelým způsobem, dochází k proměnám morálky, jak na straně zákazníků, tak poskytovatelů služeb. Obě strany zakouší nový způsob, jak dát průchod svým skrytým erotickým představám.“

K seriálu se vyjádřila i Tesha Crawford, jež se stará o mimoamerickou část produkce Netflixu: „Dirty Lines přinášejí syrové vyobrazení liberálního Amsterdamu konce osmdesátých let, přičemž zachycují již známé prvky novou optikou.“ Produkční společnosti se podle všeho zaměří zejména na precizní vyobrazení dobové atmosféry.

Tvůrčí tým prozatím neznáme. Stejně tak nevíme, kdy se seriálu dočkáme.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest