Živí mrtví: Desátá řada neskončila, fanoušci se dočkají extra epizod

Živí mrtví: Desátá řada neskončila, fanoušci se dočkají extra epizod | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 28 obrázků
Rozšíření desáté řady bude mít však vliv na uvedení té jedenácté.

Jak fandové seriálu Živí mrtví určitě dobře vědí, tak kvůli koronavirové pandemii musela být desátá řada předčasně ukončena patnáctou epizodou The Tower, přičemž bylo oznámeno, že původně zamýšlené finále nazvané A Certain Doom uvidíme někdy v budoucnu.

Filmy Živí mrtví se budou výrazně lišit od seriálů, tvrdí tvůrce
 

Na aktuálně probíhajícím virtuálním Comic-Conu bylo odhaleno, že se tak stane 4. října 2020 (tedy ve stejný večer, kdy bude mít premiéru třetí seriál z universa Živí mrtví nazvaný The Walking Dead: World Beyond). Trošku překvapivě bylo rovněž oznámeno, že desátá řada tím nekončí. Podle showrunnerky Angely Kang se počítá s tím, že zatím poslední série bude rozšířena o dodatečných šest epizod, které, půjde-li vše dle plánu, budou odvysílány v roce 2021.

Z tohoto důvodu nebude mít letos premiéru jedenáctá řada, ovšem divákům může být patrně šumák, zda budou nabídnuté epizody součástí desáté nebo jedenácté řady. Důležité je, že o řádnou porci zombie dobrodružství nebudeme ošizeni. A jen pro informaci, desátá řada bude mít celkově 22 epizod, což z ní dělá zatím nejdelší sezónu vůbec. Vyjma první a druhé, které měly 8 a 13 epizod, obsahovaly všechny ostatní série shodně 16 dílů.

Detaily o ději zveřejněny doposavad nebyly, tudíž nevíme, zda v přidaných epizodách desáté řady bude použit materiál původně určený pro jedenáctou řadu, nebo bude více rozpracován děj desáté. Taktéž netušíme, kdy si jedenáctá řada odbyde premiéru.

Zdroj: TVline

Foto: AMC

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest