World's Most Wanted: Dokument o nejhledanějších zločincích přináší i českou stopu

World's Most Wanted: Dokument o nejhledanějších zločincích přináší i českou stopu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Netflix chystá další kriminální novinku, koukněte na trailer.  

Streamovací gigant Netflix v poslední době chrlí jeden zajímavý dokument za druhým. Před pár měsíců zabodoval s Pánem tygrů, aktuálně získává spoustu pozornosti s Město strachu: New York versus mafie, které mapuje New Yok sedmdesátých let minulého století, kdy město ovládalo pět mafiánských rodin a samozřejmě nemůžeme opomenout sportovní podívanou Poslední představení. A to je jen velmi strušný výčet. 

Město strachu: New York versus mafie - Novinka od Netflixu se představuje
 

A dá se předpokládat, že se velkým hitem stane i dokument World' s Most Wanted, který se (jak už je z názvu patrné) zaměří na nejhledanější zločince, kteří jsou stále na útěku. Premiéra se odehraje už 5. 8. 2020 s tím, že v centru dění bude pětice neblaze proslulých zločinců, kterým se stále daří unikat před zákonem. 

Pozornost bude věnována například Samanthě Lewthwaite, což je Britka, která měla pomáhat s bombovým útokem, který měl cca 4 tisíc obětí, sicilský mafián Matteo Messina Denaro, který stojí za přibližně padesáti vraždami nebo podnikatel Félicien Kabuga, který pomáhal s genocidou ve Rwandě.

Jak se dalo od Netflixu čekat, tak trailer potvrzuje, že se dočkáme dramaticky zpracované podívané, která by měla být dostatečně informativní a nechat nás nakouknout pod pokličku pátrání po kriminálnících, ale současně tak řemeslně dobře zpracovaná, aby to nebyla jednoduše nuda. Co je (speciálně pro našince) zajímavé, je to, že v upoutávce promlouvají různí aktéři a to svým rodným jazykem a zazní také čeština s ohledem na to, že s pátráním po jednom ze zločinců pomáhaly i české bezpečností složky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest