Živí mrtví: Pokud vznikne další prequel, tvůrce v něm chce vidět jednu z nejoblíbenějších postav

Živí mrtví: Pokud vznikne další prequel, tvůrce v něm chce vidět jednu z nejoblíbenějších postav | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 20 obrázků
Scott M. Gimple má jasno v tom, kdo by se mu v případném prequelu líbil.

Bez ohledu na to, že sledovanost Živých mrtvých v posledních letech výrazně klesá, tak stanice AMC dál pokračuje v rozšiřování universa. Kromě toho, že se další řady dočká hlavní série Živí mrtví (a předčasně ukonečná desátá řada bude delší, než bylo původně v plánu), tak existuje prequel/spin-off Živí mrtví: Počátek konce, na premiéru čeká také třetí seriál The Walking Dead: World Beyond a ví se, že vzniknou i celovečerní filmy. 

The Walking Dead: World Beyond: Noví Živí mrtví mají ještě před začátkem pevně daný konec
 

O tom, že by byl v přípravách další seriál nicméně zprávy nejsou, ovšem během nedávného virtuálního Comic-Conu dostal jeden ze stěžejních tvůrců vesmíru Živí mrtví Scott M. Gimple otázku, jakou postavu by určitě chtěl vidět v případě, že by vznikl další prequel:

"Pokud se bavíme o době před apokalypsou, tak rovnou řeknu Glenn. Za A: Chybí mi spolupráce se Stevenem [Yeunem] a za B: Bylo by to zábavné. Mám rád, když je to zábavné."

Jak bylo řečeno, žádný další prequelový seriál v plánu není, ale Gimple naznačil, že není vyloučeno to, že bychom se v aktuálně existujících projektech občas podívali do hlubší minulosti:

"Ale prozradím tohle, pracujeme na některých věcech, kdy mapujeme minulost některých postav. Nejde o seriál. Ale ano, pracujeme na věcech, které nás mohou vzít... možná ne před apokalypsu, ale do doby začátku apokalypsy... A z toho jsem nadšený."

Pokud jde o Živé mrtvé, tak původní finále desáté řady, A Certain Doom, bude mít premiéru 4. 10. 2020 s tím, že se v roce 2021 dočkáme šesti dodatečných epizod, 11. 10. 2020 odstartuje další řada Živí mrtví: Počátek konce a novinka The Walking Dead: World Beyond bude k vidění od 4. 10. 2020.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest