We Are Who We Are: Seriál od režiséra oscarovky Dej mi své jméno v 1. upoutávce

We Are Who We Are: Seriál od režiséra oscarovky Dej mi své jméno v 1. upoutávce | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 23 obrázků
HBO v září uvede minisérii o dospívání na vojenské základně. Seznamte se.

Stanice HBO zveřejnila plnohodnotný trailer k limitované sérii We Are Who We Are, za kterou stojí režisér snímku Dej mi své jméno či Suspiria Luca Guadagnino. Příběh se odehrává na vojenské základně v Itálii, kde byla minisérie zároveň natočena. V sérii budeme následovat Frasera, introvertního čtrnáctiletého teenagera, jenž se přestěhoval z New Yorku do Benátska se svými matkami, které obě slouží v americké armádě. Na vojenské základně se potká se zdánlivě odvážnou a sebevědomou Caitlin, která zde žije již několik let.

The White House Plumbers: Woody Harrelson a Justin Theroux v minisérii o aféře Watergate
 

Osmidílná minisérie bude rozvíjet témata přátelství, první lásky a identity. Ponoří se do všedních úzkostí a útrap z toho být dospívajícím v nevšedním prostředí vojenské základny. V hlavních rolích se představí šestnáctiletý Jack Dylan Grazer, jenž si zahrál v hororu To či komiksovce Shazam!, a debutující Jordan Kristine Seamon. Ve vedlejších rolích uvidíme Alice Bragu (Já, legenda), Spence Moora II (Fotbalový talent), Francescu Scorsese (Skrytá identita) anebo rappera Kida Cudiho (Westworld).

Níže se můžete podívat na dvouminutový trailer, který láká především na mladé herecké talenty a důrazem na vykreslení postav z ranku Dej mi své jméno. Na základě traileru soudíme, že bude mít minisérie i vytříbený audiovizuální kabátek. O kameru se totiž postaral švédský kameraman Fredrik Wenzel (Čtverec). Premiéra je stanovena na 14. 9. V galerii si můžete prohlédnout screeny z traileru.

Zdroj: Screenrant

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest