The Last of Us: Nastupující herecká hvězda projevila zájem o roli Ellie

The Last of Us: Nastupující herecká hvězda projevila zájem o roli Ellie | Fandíme seriálům
Sony Computer Entertainment
Zobrazit dalších 10 obrázků
Herečka má vazby na herní tvůrce, tak třeba má šanci.

Seriál podle veleúspěšné videohry The Last of Us je už nějakou dobu oznámený a pomalu se chystá. Tvůrčí tým, který spoluutváří i autor předlohy Neil Druckmann, už známe, ale dva nejklíčovější kousky skládačky projektu ještě chybí - stále nevíme, kdo si zahraje ústřední role Joela a Ellie.

Zatímco Troy Baker, který první jmenované postavě ve videohře propůjčil pohyby a hlas, naposledy navrhoval do role Joela Joshe Brolina, o roli čtrnáctileté Ellie veřejně projevila zájem třiadvacetiletá herečka Kaitlyn Dever. Dever se nechala slyšet, že je obrovským fanouškem videohry a strašně se jí zalíbil příběh, který se soustředí na vztah Joela a Ellie během nebezpečného putování přes americké území, které zachvátil zhoubný virus.

The Last of Us: Seriálová verze postapokalyptické videohry už zná hlavního režiséra
 

Dever prokázala svoje kvality v loňské netflixovské minisérii Neuvěřitelná, kde byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší herečku. Dále se třeba objevila v dramatech Beautiful Boy, Dočasný domov nebo v komedii Šprtky to chtějí taky. Necháme se překvapit, jestli se na Kaitlyn usměje štěstí. Její fanoušci by jí to přáli. Dever navíc v minulosti spolupracovala s Druckmannem na jiném videoherním hitu, na The Uncharted 4, takže by se za ní mohl Neil popřípadě přimluvit. Ovšem problémem může být hereččin věk, který se blíží spíš věku Ellie v The Last of Us 2, kde jí je devatenáct let.

The Uncharted 4 stejně The Last of Us vzniklo ve studiu Naughty Dog pod Druckmannovým dohledem, který bude u seriálu zastávat pozici výkonného producenta a bude se podílet i na scénáři. Dever ve čtvrtém Uncharted propůjčila pohyby a hlas Cassie, jež byla dcerou hlavního hrdiny Nathana Drakea a jeho lásky Eleny Fisher.

V galerii se můžete podívat, jak herečka vypadá nebo pokud máte raději pohyblivé obrázky, přehrajte si trailer na Neuvěřitelnou

Zdroje: Game RantCollider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest