Prima na podzim uvede nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem a seriál Sestřičky Modrý kód

Prima na podzim uvede nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem a seriál Sestřičky Modrý kód | Fandíme seriálům
iPrima
Zobrazit dalších 8 obrázků
Stanice Prima zveřejnila novinky v programové nabídce pro podzimní sezónu.

Na podzim si stanice Prima připravila několik nových pořadů. Na televizní obrazovky se vrátí Zdeněk Pohlreich s novým formátem Šéfem za pár minut, kde spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou ukáže divákům, jak připravit výborné jídlo během pár minut. O novém kulinářském pořadu se programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek vyjádřil takto: „Tato série Šéfa oslavuje zdravý selský rozum, vrací se zpátky ke kořenům kuchyně. Divákům naservírujeme zdravá, chutná jídla pro celou rodinu ze snadno dostupných surovin.

5 nejzajímavějších seriálových novinek, které startují v srpnu
 

Dále Prima uvede nový seriál Sestřičky Modrý kód, který volně navazuje na příběhy hrdinů z prostředí urgentního příjmu v nemocnici v Rubavě. Novinka spojí romantiku, napětí a vztahová dramata s akčními příběhy z urgentního příjmu. Herecké obsazení tvoří z valné části obsazení původního Modrého kódu. V seriálu si mimo jiné zahráli Sabina Laurinová, Adéla Gondíková, Saša Rašilov, Jiří Štěpnička, Igor Chmela, Roman Zach, David Gránský či Patricie Pagáčová. První díl se představí v sobotu 29. 8., další díly se budou vysílat v pondělí a ve středu od 20:15.

Na sobotní večery si Prima připravila ve spolupráci se slovenskou stanicí TV JOJ novou zábavnou show Zlatá maska, kde celkem dvanáct dokonale zamaskovaných Čechů i Slováků zazpívá. Čtyři známé osobnosti, tzv. detektivové, mezi nimiž je například Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař, Michal Hudák, Libor Bouček či Marta Jandová, budou nejen podle zpěvu hádat, kdo se pod maskami skrývá. Nová show se inspirovala americkým formátem The Masked Singer. Desetidílná show poběží na Primě od 5. 9.

Fanoušci Slunečné se mohou těšit na nové díly od 25. 8. V premiérových dílech uvidí i nové tváře v čele s Denisou Nesvačilová, Vladimírem Polívkou nebo Evou Josefíkovou. Oblíbená talkshow Show Jana Krause oslaví ve středu 2. 9. deset let na Primě. Ve druhé polovině podzimu uvede Prima premiérové díly osmé série zábavného pořadu Máme rádi Česko. Na diváky Prostřena čeká v září speciální díl, ve kterém se proti sobě utkají šéfkuchaři Zdeněk Pohlreich, Václav Frič, Jaroslav Sapík, Gianfranco Coizza a Khan To.

Nedělní večery budou patřit českým filmům, v průběhu podzimu Prima uvede komedie Přes prsty, Ženská na vrcholu, Ženy v běhu, Špunti na vodě, Po čem muži touží či drama Úsměvy smutných mužů. Níže si můžete projít přehled podzimních premiér na hlavním kanále Prima.

25. 8. od 20.15 Slunečná

29. 8. od 20.15 Sestřičky Modrý kód, dále poběží každé pondělí a středu ve 20.15

31. 8. od 16.30 Policie v akci

31. 8. od 17.50 Prostřeno!

31. 8. od 21.35 Poklad z půdy

1. 9. od 21.35 7 pádů Honzy Dědka

2. 9. od 21.35 Show Jana Krause

5. 9. od 20.15 Zlatá maska

6. 9. od 9.50 Prima mazlíček

6. 9. od 12.00 RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ

6. 9. od 12.55 Libovky Pepy Libického

6. 9. od 13.40 Vychytávky Ládi Hrušky

Zdroj: iPrima

Foto: DVTV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest