Halo: Seriál na motivy videoherní série bude pěkně mastný

Halo: Seriál na motivy videoherní série bude pěkně mastný | Fandíme seriálům
Xbox Game Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Představitel hlavního hrdiny o tom, proč je v tomhle případě lepší udělat seriál než film.

Než přišel koronavirus a celý svět obrátil vzhůru nohama, probíhalo natáčení seriálu Halo podle plánů v Budapešti. To teď stojí a Pablo Schreiber, který se schoval pod brnění supervojáka Master Chiefa, jenž bojuje proti mimozemským vetřelcům, zatím nemá tušení, kdy bude produkce moct pokračovat. Server Variety tvrdí, že by se kamery měly znovu spustit ještě letos a premiéra by měla být příští rok.

Každopádně Schreiber se na plac vrátí s chutí, protože si natáčení užíval a těší se, až seriál ukážou světu. Seriál se inspiruje stejnojmennou videoherní sérií, nicméně nejdříve byl v přípravě celovečerák, na který nikdy nedošlo, což Schreibera asi nijak nemrzí. Sám vidi látku zpracovanou ve formě seriálu jako lepší řešení, zvláště, pokud jde o dlouhý příběh. Film by podle něj odvyprávět celý příběh jednoduše nezvládl.

Halo: Popis první fotky odhaluje podobu Master Chiefa
 

Ambiciózní projekt vzniká pod hlavičkou stanice Showtime ve spolupráci Microsoftu a vývojářského studia 343 Industries, které už je přes deset let domovem hlavního hrdiny. Dle dostupných informací bylo do produkce jen v Maďarsku vloženo víc jak 41,3 milionů dolarů. Na kolik vyjdou dodatečné náklady (na platy mezinárodních herců, na postprodukci) nedokážeme v tuhle chvíli říct, ale už při oněch jedenačtyřiceti milionech by se Halo zařadilo mezi dražší seriály. (Kolem čtyřiceti milionů stály například marvelovské seriály pro Netflix, jako Luke Cage).

  • Výčet těch vůbec nejdražších seriálů najdete zde

Fanoušci série Halo se nedávno dočkali ukázky z nového dílu s podtitulem Inifinite, který vyjde koncem roku. Grafika sklidila slušnou vlnu kritiky, nicméně šlo „o starší verzi“ ukázky a grafické zpracování se prý ještě zlepší. Ukázku si můžete přehrát níže a posoudit, jestli grafika opravdu zůstala za očekáváním.

Zdroje: Collider, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest