Ratched: Nový seriál představí zrození ďábelské sestry z Přeletu nad kukaččím hnízdem

Ratched: Nový seriál představí zrození ďábelské sestry z Přeletu nad kukaččím hnízdem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Přehrajte si trailer nového seriálu, který dějově předchází Přeletu nad kukaččím hnízdem. V hlavní roli Sarah Paulson.

Knihu Vyhoďme ho z kola ven od Kena Keseyho a především filmovou adaptaci nazvanou Přelet nad kukaččím hnízdem známe snad všichni (a pokud vy ne, tak byste to měli napravit a to nejen kvůli kvalitě předlohy i filmu, ale také proto, že adaptaci měl na starost "náš" Miloš Forman). 

Ratched: Prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem nabírá hvězdy
 

Jednou z nejvýraznějších postav příběhu je bezesporu sestra Mildred Ratched, která je často vyhlašována jedním z nejlepších (nejhorších) záporáků vůbec a rozhodně ne bezdůvodně. Šlo o někoho, koho milujeme nenávidět.

A určitě se najde spousta těch, kteří by se rádi dozvěděli o téhle postavě víc. Což si myslí i Netflix, který v minulosti schválil rovnou dvě devítidilné řady seriálu Ratched, který se právě na Mildred Ratched a to, proč se z ní stalo takové monstrum, zaměří. 

Ve filmu bezcitnou sestru výtečně ztvárnila Louise Fletcher, v seriálu ji dostana na starost neméně talentovaná Sarah Paulson a právě ona se představuje k traileru na seriál Ratched. A už v prvních vteřinách jeho sledování vám určitě dojde, že se na seriálu podílel Ryan Murphy, tedy spolutvůrce American Horror Story.

Jeho rukopis je téměř hmatatelný. Skvostné obsazení? Potvrzeno. Vypilované vizuální pojetí? Potvrzeno. Působivá hudba? Potvrzeno. Zvrácené momenty? Potvrzeno. 

Tvůrcem seriálu je Evan Romansky, ale Murphy zastává roli producenta (a občasného režiséra) a jeho vliv je vidět na každém kroku. Je ale otázkou, zda kvůli tomu nedojde k problému, který je častý u American Horror Story a to, že forma vítězí nad obsahem. Ale snad ne, protože potenciál a očekávání jsou velká. Premiéra je naplánována na 18. 9. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest