Chirurgové: Které doktory budeme v dalších řadách potkávat častěji

Chirurgové: Které doktory budeme v dalších řadách potkávat častěji | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Chirurgové a hasičský spin-off Station 19 zamíchají svými kartami.

Šestnáctá série nejdéle běžícího seriálu v hlavním čase stanice ABC Chirurgové (Grey’s Anatomy) se kvůli světové pandemii odložila na neurčito. Posledního dílu jsme se mohli dočkat 9. 4. 2020 a teď divákům nezbývá nic jiného než čekat. Zoufat ovšem nemusí, oblíbený seriál zdaleka nekončí. Před sebou má již potvrzenou sedmnáctou sérii a vypadá to, že se dočkáme i řady osmnácté. Aby se fanoušci měli na co těšit, tvůrci poodhalili, které doktory uvidíme častěji.

Krista Vernoff je producentkou a showrunnerkou Chirurgů a hasičského spin-offu Station 19. Některé postavy se mihly v obou seriálech a Krista prozradila detaily o tom, koho v následujících řadách uvidíme více. „Jsem nadšená, že herci Anthony Hill, Stefania Spampinato a Richard Floo rozšíří rodiny Chirurgů a Station 19. Jsou to nesmírně talentovaní herci, kteří udělali obrovský dojem na naše diváky. Celý štáb se nemůže dočkat, až s nimi bude spolupracovat.“

Herečka Stefania Spampinato hraje v posledních třech řadách Chirurgů doktorku Carinu DeLuca a nově bude mít obrovskou roli ve spin-offu Station 19. Richard Flood a Anthony Hill budou naopak od další série nedílnou součástí Chirurgů a uvidíme je mnohem častěji. Flood se v seriálu objevil už minulou sérii jako doktor Cormac Hayes a Anthony Hill jsme zatím měli tu čest vidět pouze v jedné epizodě. Jeho doktor Winston Ndugu bude mít v dalších dílech velkou roli. Potěšily vás nové zprávy, nebo zmíněné postavy nepatří k vašim oblíbeným postavám? V galerii si všechny tři doktory můžete připomenout.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest