The Boys: Druhá řada půjde po bílé nadřazenosti a systémovém rasismu

The Boys: Druhá řada půjde po bílé nadřazenosti a systémovém rasismu | Fandíme seriálům
Amazon
Zobrazit dalších 15 obrázků
Přinášíme novou ukázku a fotografie, které lákají na druhou řadu ultrabrutálního seriálu.

Druhá řada úspěšného krvavého superhrdinského seriálu The Boys od Amazonu už se pomalinku blíží. Těšit se na ni můžeme 4. 9. 2020, přičemž Amazonu očividně sebevědomí nechybí a rovnou posvětil vznik série třetí. Máme těšně před premiéru, není proto divu, že vychází jedna novinka za druhou a spousta propagačního materiálu. My jsme pro vás vyzobali všemožné zajímavosti, přinášíme nový klip a fotografie.

The Boys jsou divokou superhrdinskou jízdou a zlomyslnou černou komedií, přesto chtějí svou vypravěčskou sílu použít k dobrým věcem. Showrunner Eric Kripke prozradil, na co se můžeme těšit. „Snažíme se nejen vytvořit nejvíce realistický superhrdinský seriál všech dob, ale zároveň chceme komentovat současnou situaci ve světě, ve kterém žijeme. Například podivné rozostření politiky a celebrit a manipulace na sociálních médiích. Půjdeme po bílé nadřazenosti, po bílém nacionalismu, půjdeme po systémovém rasismu. Všechny tyhle věci jsou opravdu na nic.“

Kromě kritiky současné světové situace se můžeme těšit na spolupráce postav, které bysme nečekali. Herečka Erin Moriarty, jenž hraje postavu Annie, prozradila: „Máme pro vás několik opravdu zajímavých zápletek, třeba spolupráce postav a tvoření týmů, které byste nikdy neočekávali. Například se zaměříme na dynamiku mezi Annie a Hughiem, který jí zlomil srdce."

Na konci první série jsme se dočkali velkého zvratu, A-Train dostal infarkt po požití sloučeniny V (Compound V), naštěstí přežil. Co s postavou bude dál? „Fyzicky je na tom A-Train opravdu špatně,“ prozrazuje herec Jessie T. Usher. „Požil Compound V a mělo to velmi dlouhodobé účinky na jeho tělo. Je sportovec, takže je to pro něj hlavní problém, kterému musí čelit. Již delší dobu utíká před spoustou věcí, teď je ovšem na místě, musí se zastavit a čelit těmto věcem.“

Druhá řada hitu The Boys je opravdu očekávanou událostí a my se nemůžeme dočkat, až se do světa superhrdinů vrátíme. Pokud to tak máte i vy, můžete si čekání zkrátit novým klipem a v galerii najdete nové fotografie. Ve druhém videu hrdinové fanoušky vyzývají, aby nosili roušky.

A pozor, k týmu se připojí nový postava. Shawn Ashmore (X-Men) hraje Lamplightera. Ten býval původním členem Sedmičky a v první řadě jsme se dozvěděli, že tým za „záhadných okolností“ opustil. Postava má ohnivé schopnosti a je zodpovědná za upálení Malloryiných vnoučat. Právě Lamplighter může za to, že se Boys před lety rozpadli, a když se vrátí na scénu, otevře spoustu starých ran. V galerii najdete Lamplighterovu první fotku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Special message from the cast of #TheBoys

Příspěvek sdílený The Boys (@theboystv),

Zdroje: EW, Comicbookmovie, Variety, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest