Rising Phoenix: Netflix zkouší štěstí s dalším dokumentem, tentokrát se věnuje hendikepovaným sportovcům

Rising Phoenix: Netflix zkouší štěstí s dalším dokumentem, tentokrát se věnuje hendikepovaným sportovcům | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pusťte si trailer na zajímavý sportovní dokument.

Po úspěchu sportovního dokumentu Poslední představení/The Last Dance, který vznikl ve spolupráci Netflixu a ESPN, nemůže být nikdo, ale opravdu nikdo překvapen, že Netflix v tomto žánru hodlá zůstat. Proto také 26. 8. 2020 nabídne dokument Rising Phoenix.

The Last Dance: Sport zmizel, fandy potěší alespoň dokument o Michaelu Jordanovi
 

Ten se zaměří na třetí největší sportovní událost na světě. Ano, řeč je o paralympiádě, kdy se dočkáme jak pohledu do historie, tak zmapování aktuálního stavu téhle oslavované sportovní akce. Nicméně, nemusíte se obávat toho, že dokument bude pouze prezentovat nudná holá fakta, ale kromě toho, že se bude řešit financování (a ohrožení pořádání) největšího sportovního svátku hendikepovaných sportovců, se také dostane zasloužené pozornosti velké řadě zástupců mnoha různých disciplín, které jsou součástí paralympiády a dozvíme se to, jak těžké je probojovat se na vrchol.

Trailer je dobrou kombinací zajímavých historických momentů, lidských příběhů, trochy sentimentu a jako bonus je nabízený britský princ Harry, který je velmi aktivní v případě sportovních akcí pro hendikepované, protože byl svědkem toho, jak sport může pomoci zraněným vojákům a tak sám zaštítil vznik akce Invictus Games, což je sportovní akce pro hendikepované vojáky a veterány. Jen málokdo by tak byl vhodnějším průvodcem tímto dokumentem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest