DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý seriálový program

DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý seriálový program | Fandíme seriálům
DC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Legends of Tomorrow, Batwoman, Black Lightning, The Flash, Titans a mnohem víc. Obrovská DC akce se blíží. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

22. 8. 2020 nás čeká obrovský čtyřiadvacetihodinový online event DC Fandome. Prezentace budoucnosti DC světa zahrne novinky z oblasti komiksů, videoher, filmů a samozřejmě seriálů. Vedle nového Batmana, Wonder Woman 1984 a Snyder Cutu se tak můžeme těšit na novinky ohledně očekávaných seriálů Legends of Tomorrow, Batwoman, Black Lightning, The Flash a dalších. Pojďme se podívat na vše, co nás čeká.

Seriálové okénko začne čtyřicet minut dlouhá prezentace Flashe. Těšit se můžeme na všechny hlavní herce v čele s Grantem Gustinem, Candice Patton a Danielle Panabaker. Ti budou rozebírat klíčové momenty šesté série a spolu s námi se podívají na exkluzivní ukázku na řadu sedmou. Zlatou tečko bude první pohled na speciální černobílou noir epizodu Kiss Kiss Breach Breach.

Další panel se zaměří na komiksovku Black Lightning. Opět nás budou provázet hlavní herci, mezi kterými nebudou chybět Cress Williams, China Anne McClain a Nafessa Williams. Prezentace vzdá poctu devadesátkám, jak se sluší a patří. Dojde na dobové televizní seriály, filmy jako Blade a hip hopovou kulturu. Zda se dočkáme ukázky na další sérii, zatím netušíme (ale není to pravděpodobné, natáčení ještě nezačalo).

Třetí seriálová prezentace udělá krok jiným směrem a jejím tématem bude novinka z minulého roku Pennyworth. Herecký tým se rozpovídá o jedinečném příběhu o původu slavného Batmanova komorníka Alfreda. Vrátí se zpátky k první sérii a poodhalí, co stojí za inspirací pro ohromující londýnské prostředí šedesátých let. Těšit se pak můžeme na několik nečekaných tajemství o následující sérii.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest