Stranger Things: Will málem ve 2. řadě zabil oblíbenou postavu

Stranger Things: Will málem ve 2. řadě zabil oblíbenou postavu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Mělo jít o emotivní a šokující smrt, štáb si ovšem herce příliš zamiloval.

Čtvrtá řada sci-fi dobrodružného hitu od Netflixu Stranger Things je v nedohledu, tak se pojďme podívat alespoň na další zajímavost z minulosti. O příští řadě Natalia Dyer nedávno prozradila, že odklad scenáristům prospěl a máme se těšit na doposud pravděpodobně nejlepší sérii. Navýšil se počet dílu a přijde další hvězdný host. V seriálu si již pár hvězd zahrálo, například Sean Astin neboli SamPána prstenů. Ten ztvárnil fanoušky oblíbeného Boba, bohužel byl na konci druhé řady zabit jedním z krvelačných demodogů. Nemuselo tomu tak být, tvůrci pro něj měli původně připravenou trochu jinou smrt.

Nejdříve si něco povíme o Willovi Byersovi. Mladý kluk se v pilotním díle dostal do paralelního světa Upside Down a tím uvedl věci do pohybu. Na konci první série ho naši hrdinové zachránili, ale Will už nebyl oním chlapcem, který zmizel. Měl projevy PTSD, choval se zvláštně a také vyšlo najevo, že ho ovládá Ovladač mysli (Mind Flayer) z paralelního světa. Zmocnil se jeho těla i mysli.

Tvůrci seriálu bratři Dufferovi uvažovali, že by právě Will zabil Boba. Bob byl přítelem jeho matky, měli bychom tudíž co dočinění se silnou a pravděpodobně srdceryvnou scénou. Will ho měl zabít již ve třetím díle série při cestě do školy. Původní scéna zahrnovala Boba, který odváží Willa do školy a povídá si s ním o věcech, kterých se bojí. Scéna měla obě postavy emocionálně spojit a ihned poté by ho Will kontrolovaný Ovladačem mysli zabil.

Štáb si Boba natolik zamiloval, že tvůrci od takové smrti upustili. Nechali si oblíbenou postavu až do předposledního dílu druhé série, kde už ho museli nevyhnutelně zabít. Měla by původně plánovaná scéna větší sílu, nebo jste rádi, že jsme s Bobem ještě několik epizod mohli trávit? V galerii najdete fotky ze zákulisí a také si můžete připomenout oblíbeného Boba.

Zdroje: Screenrant, Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest