The Flash, Supergirl a spol. nemusí stihnout premiéru, filmaři stávkují

The Flash, Supergirl a spol. nemusí stihnout premiéru, filmaři stávkují | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 8 obrázků
Někdy je problém málo testování na COVID, někdy příliš testování.

Již zítra nás čeká obrovská akce DC Fandome, netrpělivě očekáváná událost všemi fanoušky tohoto superhrdinského světa. Seriálový program sice byl odložený na pozdější termín, minimálně The Flash však bude mít svoji prezentaci už tento víkend. Den před akcí bohužel přinášíme jednu špatnou zprávu. Očekávané seriály The Flash a Superman & Lois možná nestihnou svá data premiér kvůli potížím ve Vancouveru.

Oba zmíněné seriály již dříve v letošním roce pozastavily natáčení kvůli celosvětové pandemii. Premiéra očekávané sedmé série Flashe a první série Superman & Lois byla naplánována na leden 2021. Díky dobrému vývoji situace ve Vancouveru, kde se oba seriály natáčí, se mělo natáčení opět rozběhnout. Štáb plánoval opět pustit kamery někdy v aktuálních dnech. Bohužel přišly komplikace.

Filmaři chtějí celý tým nechat jednou týdně pravidelně testovat. To se ovšem nelíbí místím členům štábu, přijde jim zbytečné, se nechat testovat takhle často, když je koronavirová situace ve Vancouveru obstojně pod kontrolou. Natáčení se znovu rozběhne až poté, co se spory vyřeší. Jelikož se ve městě točí i ostatní seriály jako například Supergirl, Legends of Tomorrow a Batwoman, je osud nejistý i u nich.

Doufejme, že se spor co nejdříve vyřeší, opět se psutí kamery a seriály stihnou svá data premiér. Přece jenom, přílišné testování by na rozdíl od zanedbaného neměl být problém. V galerii si připomeňte nové plakáty na Superman & Lois a podívejte se zpět na šestou sérii Flashe.

Zdroje: Deadline, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest