Titans: Ve třetí řadě se objeví Scarecrow a další dvě oblíbené postavy

Titans: Ve třetí řadě se objeví Scarecrow a další dvě oblíbené postavy | Fandíme seriálům
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Uhádnete, jaké další dva známé přírůstky z DC komiksů můžeme očekávat v nových epizodách povedeného seriálu?

Titans jsou zábavný komiksový seriál a možná nejlepší věc, kterou nabídla streamovací platforma DC Universe. Dočkali jsme se dvou sérií a čeká náš série třetí. Obrovská online akce DC Fandome představila nespočet novinek ze světa DC filmů, ale na suchu nezůstaly ani seriály. Řeč přišla právě i na třetí řadu Titans a my se dozvěděli, jaké nové postavy nás čekají.

Už dříve bylo oznámeno, že velkou roli bude mít Barbara Gordon. Ta zprvu působila jako hrdinka známá pod přezdívkou Batgirl, poté ji záporák Joker postřelil, byla upoutána na invalidní vozík. Ve třetí řadě by se měla představit už jako "superhrdinská operátorka" Oracle a očekává se, že bude mít výraznou roli. Dalším staronovým přírůstkem bude Red Hood. Momentálně známe ze seriálu postavu Jasona Todda (Curran Walters), který se Red Hoodem stane a bude posednutý svržením svého starého týmu.

Posledním výrazným nováčkem bude Dr. Crane. Že ho neznáte? A co jeho pseudonym Scarecrow? Známý padouch, jenž pracuje s nebezpečnými toxiny, nebude rozsévat peklo v Gothamu, ale setkáme se s ním jako konzultantem pro gothamskou polici v Arkhamské věznici. Jde o docela velkou změnu oproti klasickému pojetí padoucha, tak uvidíme, co všechno si tvůrci připravili. Třetí série zní opravdu slibně a nové přírůstky určitě vítáme. V galerii si můžete připomenout řadu druhou.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest