Jake Gyllenhaal lže až se mu od pusy práší

Jake Gyllenhaal lže až se mu od pusy práší | Fandíme seriálům
Entertainment One
Zobrazit dalších 9 obrázků
Příběh úspěšného spisovatele, který dokázal dokonale surfovat v moří lží.

Představte si člověka, kterému nemůžete věřit jediné slovo. Příběhy a mýty, které o sobě šíří jsou v lepším případě fantaskními bajkami bez ukotvení v realitě, v tom horším, nepravdami, jejichž cílem je vzbudit ve vás soucit a sympatie. Ať tak nebo tak, pravda se stala zpětným zrcátkem v životě člověka, který se nikdy nedívá zpět. Tak by se dala shrnout chystáná minisérii A Suspense Novelist’s Trail of Deceptions od nadějné filmařky Janiczy Bravo v hlavní roli s hvězdným Jakem Gyllenhaalem.

Příběh je inspirovaný novinovým článkem Iana Parkera z časopisu New Yorker z roku 2019. Ten zkoumá život bývalého knižního editora Dana Malloryho, jehož knižní debut The Woman in the Window se stal první autorskou prvotinou po více než 12 letech, která se dostala až na nejvyšší místo v prestižním žebříčku listu New York Times. To je sám o sobě úctyhodný počin, nicméně, jak nám ukáže připravovaná minisérie, tak samotný autor žil vylhaným životem, který byl plný nevěrohodných báchorek a polopravd. Autor se mimo jiné nebál předstírat, že zažívá tragické životní situace: nádor na mozku nebo ztrátu členů rodiny, pouze proto, aby získal sympatie lidí okolo sebe, a dostal se z nepříznivých životních situací.

Na Gyllenhaala tak čeká hodně zajímavá role, kde bude moci do maximální možné šířky rozprostřít svůj herecký um a talent. Datum premiéry prozatím neznáme.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest