Herci z Kutila Tima se sejdou v novém televizním pořadu

Herci z Kutila Tima se sejdou v novém televizním pořadu | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Tim Allen je nadšený ze svého nového pořadu, ve kterém dá prostor kutilům opravit a vylepšit rozbité věci.

Možná si ještě pamatujete veleúspěšný rodinný sitcom z devadesátek Kutil Tim (Home Improvement), jenž byl svého času jedním z nejsledovanějších sitcomů ve Spojených státech amerických. Z Tima Allena udělal hvězdu a proslavil i jména jako je Richard Karn či Patricia Richardson. Fanoušky Kutila čeká jedno velké překvapení. Stanice ABC připravuje pořad Assembly Required, jenž herce Tima Allena a Richarda Karna opět spojí.

Deseti dílná série se zaměří na nejlepší stavitele z celé Ameriky a jejich domácí dílny. Ti budou soutěžit o to, aby každodenním domácím věcem vdechli nový život a opravili je. Seriál ve své soutěži zatlačí každého zúčastněného na jeho hranice, zatímco bude testovat schopnosti a vynalézavost nejen něco znovu vybudovat, ale vybudovat to lépe. V každé epizodě se Alla a Karn ponoří do unikátní historie opravovaných věcí, aby oslavili ženy, muže a použité techniky, které je vytvořily.

„Musíme tomu čelit…žijeme v odhazovací společnosti. Koupíme, zničíme, vyměníme, opláchneme a opakujeme. Co se stalo s opravou a přestavbou?“ Ptá se Tim Allen. „Jsou lidé, kteří jsou nepřátelští ke všemu, co je uráží, obtěžuje nebo se láme. Tak jsem vytvořil seriál, který lidem připomene uspokojení a hrdost, jenž přichází s přestavbou a opravením něčeho vlastníma rukama. A kdo by se ke mně hodil lépe, než můj parťák ze starých ‚Tool days‘ Richard Karn. Nyní mluvíme o větší síle! Albert Einstein jednou řekl: ‚Nejsem génius, jsem jen vášnivě zvědavý.‘ Inu, buďme zvědaví. I šimpanz by alespoň projevil zájem ne? Počkejte, myslím, že jsem dostal nápad na další seriál,“ vtipkuje Tim Allen.

Očividně je z Assembly Required velmi nadšený, stejně tak jako všichni kutilové. Seriál by měl přijít někdy příští rok. Vy si v galerii můžete připomenout kultovního Kutila Tima.  

Zdroj: Tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest