Co měl také přinést zrušený nový seriál ze světa Hry o trůny

Co měl také přinést zrušený nový seriál ze světa Hry o trůny | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zrušená prequelová série odehrávající se tisíce let před událostmi původního seriálu se poodhalila díky castingovému materiálu.

Konec seriálové Hry o trůny mezi širokou veřejností spustil obrovské vášně a vlnu negativních reakcí, jaká se v televizním průmyslu jen tak nevidí, přičemž v ústech mnoha fanoušků značka zajisté zanechala hořkou pachuť. Přesto se však svět George R. R. Martina rozhodně nechystá opustit obrazovky, v příštích letech se totiž budeme dozvídat o událostech, které ústřední sáze předcházely.

V relativně raných fázích vývoje se v tuto dobu nachází seriál House of Dragon, který se odehrává přibližně tři století před událostmi Hry o trůny, přičemž se bude zaměřovat na rod Targaryenů. Ještě dříve se však připravoval prequelový seriál obecně nazývaný jako The Long Night, který měl ukazovat milénia starou historii, tzv. Věk hrdinů, v jehož centru se ocitají prapředci Starků a Lannisterů. Projekt byl však ke konci minulého roku zrušen. Nyní jsme se o něm dozvěděli hned několik podrobností, které vycházejí z castingů.

Hra o trůny: Nový seriál hledá představitele známé knižní postavy
 

Odhaleny byly konkrétně některé dříve neznámé role. Castingy například obsadily Děti lesa (bytosti obývající Západozemí ještě před příchodem lidí) - obecně se nejedná o velké překvapení vzhledem k tomu, že měl seriál odhalit vznik Bílých chodců, kteří byli stvořeni právě Dětmi lesa. 

Bylo dobře známo, že se hlavní role měla ujmout herečka Naomi Watts, která měla hrát blíže neupřesněnou charismatickou ženu s temným tajemstvím. Nově bylo odhaleno, že měl její charakter mít i dceru jménem Aurelia. Další castingové poznatky jsou již poměrně nedůležité a týkají se pouze vedlejších charakterů. 

Ve výsledku je The Long Night stále poměrně záhadným projektem. Nezbývá než doufat, že se o něm brzy dozvíme další informace a zjistíme, o co všechno jsme jeho zrušením přišli.

Tutulní foto je ilustrační.

Zdroj: The Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Crom | 30.08.2020 22:32
Lol může mi někdo říct co autor tohodle článku napsal nového ,co není na wiki.???? Za todle bereš peníze jo ?? :-D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest