Akta X: Albuquerque: Kultovní seriál se dočká animovaného komediálního zpracování

Akta X: Albuquerque: Kultovní seriál se dočká animovaného komediálního zpracování | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 8 obrázků
Za projektem stojí studio, jenž má na svědomí Bobovy burgery a scénáristé animáku Paradise PD.

Kultovní sci-fi seriál Akta X (The X-Files) se v devadesátých letech stal obrovským popkulturním fenoménem. Agenti Fox Mulder (David Duchovny) a Dana Scully (Gillian Anderson) si dohromady vysloužili jedenáct sérií. Poslední dvě měly premiéru v letech 2016 a 2018, ale již se nedočkaly takové chvály. Značka je to ovšem pořád obrovská, a tak stanice Fox přišla s novým nápadem. Akta X se dočkají animované podoby.

Čeká nás animovaný komediální seriál, který se zaměří na nové postavy. Představí se nám béčkový tým agentů pracujících v Albuquerque v Novém Mexiku (dějiště seriálu Perníkový táta). Seriál ponese název Akta X: Albuquerque (X-Files: Albuquerque) a bude se točit okolo kanceláře vyvrhelských agentů, kteří vyšetřují případy, jež jsou pro Scully a Muldera příliš zvláštní, směšné či hloupé. Koncept je podobný seriálu Star Trek: Lower Decks, který je taky animovaný a soustředí se na níže postavené členy vesmírné posádky.

O produkci se postará stanice Fox a společnost Bento Box Entertainment (Bobovy burgery). Scénáře píší Rocky Russo a Jeremy Sosenko (Paradise PD) a dohled má nad seriálem i Chris Carter, tvůrce původního seriálu. Kdy seriál dorazí, zatím nevíme, rozhodně jde ale o zajímavý projekt, který by mohl zaujmout spoustu fanoušků originálu. Těšíte se? V galerii si Akta X můžete připomenout.  

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest