Netflix zpřístupnil část svojí nabídky zcela zdarma a bez registrace

Netflix zpřístupnil část svojí nabídky zcela zdarma a bez registrace | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 18 obrázků
Všechny bezplatné filmy a seriály jsou dostupné i u nás a v češtině.

Nejpopulárnější streamovací služba Netflix momentálně převyšuje (minimálně co do počtu uživatelů) konkurenci, rozšiřuje svou knihovnu o kvanta filmů a seriálů a chrlí jeden originální projekt za druhým.  U nás v České republice je od minulého roku Netflix dostupný v české lokalizaci a do jeho knihovny přibylo a stále přibývá nespočet českých filmů. Možná proto roste na oblibě i u nás. Gigant ovšem neponechává nic náhodě a snaží se nalákat další předplatitele. Neplacený měsíc na vyzkoušení je zjevně málo, proto uvolnil část své knihovny zcela zdarma pod záštitou Netflix Free. Ano, určité filmy a seriály si už dnes můžete na Netflixu pustit, aniž byste cokoliv platili nebo se museli registrovat.

Přímo zde naleznete kompletní nabídku neplacené zábavy. Ke zhlédnutí nepotřebujete ani účet, jednoduše kliknete a díváte se. Lokalizace jsou totožné s placenou verzí, takže o české titulky či dabing nepřijdete. Netflix Free je ovšem dostupný pouze na počítačích s operačním systémem Windows, na zařízeních Mac a na Androidu. Chytré televize, herní konzole či mobilní telefony se systémem iOS podporované nejsou. Nutno ještě podotknout, že přes webový prohlížeč Firefox Netflix Free zlobí.

Teď k té nejdůležitější otázce, co vše si můžeme zdarma pustit? Z filmů to je hororové sci-fi V pasti (Bird Box) se Sandrou Bullock v hlavní roli, praštěná komedie Vražda na jachtě (Murder Mystery), ve které se vás snaží pobavit Adam Sandler a Jennifer Aniston a oceňované drama Dva papežové (The Two Popes). U seriálů je výběr dvojnásobný, ale má to jeden háček, dostupný je vždy pouze první díl první série. Výčet obsahuje dobrodružný hit Stranger Things, dokumentární seriál Naše planeta, drama Když nás vidí, reality show Láska je slepá, komedii Grace a Frankie, thriller Elita a animák Mimi šéf: zpátky ve hře.

Zkrátka od všeho něco. Pokud nejste jedni z předplatitelů Netflixu, podíváte se na bezplatný obsah? Popřípadě dejte vědět, co vás zaujalo nejvíce. V galerii se pak na zmíněné projekty můžete navnadit.

PS: Do budoucna Netflix plánuje Free nabídku obměňovat.

Zdroj: 9to5mac

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest