TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků

TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků | Fandíme seriálům
Amazon / Netflix / Showtime /HBO Max
Zobrazit dalších 37 obrázků
Superhrdinská šílenost The Boys, 4. řada Farga, animovaný Jurský park, prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem, sci-fi od Ridleyho Scotta nebo minisérie o Trumpovi.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8

Enslaved

Enslaved je šestidílná dokumentární série, zabývající se obchodem s otroky. Aby byl celý projekt zajímavější, každá epizoda se bude věnovat třem dějovým liniím: osobnímu příběhu Samuela L. Jacksona, hledání potopené otrokářské lodi a historickému vyšetřování vedeného investigativními novináři Simchem Jacoboviciem a Afuaem Hirschem.

Ano, Samuel L. Jackson, slavný herec z Pulp FictionNespoutaného DjangaOsmi hrozných nebo Captain Marvel se na seriálu podílí. Tvůrčí tým využil jeho DNA testu a vystopoval jeho rodový kmen. Seriál bude mít v Americe premiéru 14. 9. na televizní stanici Epix. U nás zatím oficiálně dostupný bohužel nebude.

 

Třetí den (The Third Day)

Třetí den by mohla být opravdová lahoda. Nová mysteriózní minisérii od HBO s Judem Law a Naomie Harris v hlavních rolích se chlubí netradiční strukturou vyprávění. Od 14. 9 bude týden, co týden vysílaná první kapitola, nazvaná Léto. Hrdinou kapitoly je Sam (Jude Law), který putuje na izolovaný ostrov, kde je svědkem zvláštních zvyků místních obyvatel. Sam se snaží odhalit pravdu a hranice mezi fantazií a skutečností začíná praskat. 3. 10. pak přijde část druhá nazvaná Podzim, která bude ztvárněná divadelním stylem v Londýně, natáčená jedinou kamerou beze střihu a k divákům přenášena v přímém přenose. 5. 10 přijde poslední kapitola Zima, která má stejně jako první tři epizody a hlavní protagonistkou bude tentokrát Helen (Naomie Harris). Minisérie bude dostupná na HBO Go.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest