TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků

TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků | Fandíme seriálům
Amazon / Netflix / Showtime /HBO Max
Zobrazit dalších 37 obrázků
Superhrdinská šílenost The Boys, 4. řada Farga, animovaný Jurský park, prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem, sci-fi od Ridleyho Scotta nebo minisérie o Trumpovi.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8

Utopia

Po skoro až hororové Ratchedové to bude chtít něco odlehčenějšího, a přesně to 25. 9. nabídne Utopia, novinka od Amazonu. Tvůrkyní seriálu je spisovatelka Gillian Flynn, autorka bestsellerů Temné kouty, Zmizelá a Ostré předměty. V Utopii parta mladých nerdů, kteří ve voleném čase čtou oblíbený komiks Distopia a těší na pokračování nazvané Utopia, začíná v komiksu vidět spojitost s přibývajícími katastrofami a vodítka ke globální konspiraci. Kvůli jejich zjištěním se dostanou do hledáčku nájemných zabijáků a stanou se součástí něčeho většího, než jsou oni sami. V hlavních rolích Rainn Wilson, Dan Byrd, Jessica Rothe a Desmin Borges.

 

Fargo

Tak se fanoušci dočkali. 27. 9. přichází čtvrtá řada oceňovaného seriálu Fargo, který se volně inspiruje klasických filmem z roku 1996. Jak už je zvykem, i čtvrtá série bude s těmi předchozími provázaná jen extrémně volně a nabídne vlastní, uzavřený příběh. Seriál nás zavede do Kansas City 50. let minulého století, kde proti sobě stojí dvě kriminální rodiny. Etablovaná italská a nově příchozí černošská, která utíká z jihu před zaváděním rasistických zákonů. Hlavy obou rodin si mezi sebou vymění syny, aby zachovaly křehké příměří. V hlavních Chris Rock, Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Ben Wishaw a Timothy Olyphant. U nás bude Fargo k dispozici na HBO Go.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest