Army of the Dead: Zombie horor Zacka Snydera dostane animovanou sérii

Army of the Dead: Zombie horor Zacka Snydera dostane animovanou sérii | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Chystanému zombie filmu bude kromě seriálu předcházet ještě další celovečerní film.

Režisér Zack Snyder se po několikaleté pauze znovu vrací do práce. Na starost si jednak nedávno vzal dlouho očekávaný režisérský sestřih tři roky starého propadáku Justice League fanoušky přezdívaný jako Snyder Cut, ve spolupráci s Netflixem pak připravuje i originální projekt v podobě snímku Army of the Dead, jehož natáčení americký režisér nedávno dokončil. Samotný Netflix pak v zombie horor očividně velice věří a vidí potenciál v případné značce - chystá totiž hned dva další počiny, které se snímkem budou souviset. A to přestože se svého vydání dočká až v příštím roce.

Živí mrtví: Počátek konce: Přinášíme novinky, datum premiéry a ukázku k šesté sérii
 

Prvním navazujícím projektem by podle nového Snyderova prohlášení měl být další, dosud nepojmenovaný, v Německu vznikající celovečerní snímek, který bude Army of the Dead dějově předcházet. Režie i hlavní role by se měl ujmout Matthias Schweighöfer, přičemž samotný příběh by se měl zaměřovat na postavu Ludwiga Dietera z hlavního Snyderova filmu.

Co je však možná ještě zajímavější, dočkat bychom se měli i animovaného seriálu, který ponese název Army of the Dead: Lost Vegas. Bude se rovněž jednat o prequel, který tentokrát prozkoumá počátky postavy Scotta (ve filmu ztvárněného Davem Bautistou) v americkém Las Vegas, kde se protagonista spolu se svým týmem poprvé setká se zombie apokalypsou. Samotný Snyder by měl zrežírovat dvě epizody. Ani u jednoho z nově oznámených projektů není známo datum premiéry.

Zdroj: The Futon Critic

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest