Silk: Spolužačka Petera Parkera s pavoučími schopnostmi dostane TV seriál

Silk: Spolužačka Petera Parkera s pavoučími schopnostmi dostane TV seriál | Fandíme seriálům
Marvel Comics
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tvůrci animované pecky Spider-Man: Paralelní světy se podílejí na vzniku nového seriálu ze světa Spider-Mana.

Superhrdinský vesmír Marvel Cinematic Universe pro nás na svoji streamovací službu Disney+ připravuje očekávané seriály The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If..? a Hawkey, které budou propojené s celovečerními Marvel filmy. Spidermanovská odnož Marvelu (postavy jako jsou Venom nebo Morbius) sídlící pod křídly Sony nemůže zůstat pozadu a pomalu začíná chystat seriál Silk. Kdo je vlastně titulní hrdinka a jací tvůrci se o seriál postarají?

Silk, vlastním jménem Cindy Moo, je korejsko-americká spolužačka Petera Parkera, kterou také pokousal radioaktivní pavouk a má obdobné schopnosti jako Spider-Man. Je mnohem rychlejší, z konečků prstů vypouští pavučiny, má dokonalou paměť a pokročilejší pavoučí smysl. Poprvé byla představena teprve v roce 2014 v komiksu The Amazing Spider-Man #1. Před dvěma lety se začalo pracovat na jejím sólovém filmu, projekt nakonec skončil pod drnem.

Místo toho nám Sony nadělí seriál. O scénář by se měla postarat Lauren Moon a producenty seriálu jsou Phil Lord a Chris Miller (Spider-Man: Paralelní světy, 21 Jump Street). Ještě nebylo oznámeno, na jaké televizní stanici či streamovací službě bychom se měli seriálu dočkat, ale šeptá se o Amazonu.

Cindy Moo se objevila už ve filmu Spider-Man: Homecoming a v Avengers: Infinity War, kde si ji zahrála Tiffany Espensen. Zda si svou roli zopakuje zatím netušíme. Na bližší informace si ještě musíme počkat, projekt se nicméně pomalinku sune kupředu. V galerii se můžete podívat na herečku Tiffany Espensen a postavu Silk z komiksů.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

ukulelembo | 06.09.2020 23:20
O tomhle seriálu byly zprávy na Geekosity už asi před půl rokem, tehdy byla série součástí jednání mezi Marvelem a Sony. Pokud tedy ona jednání dopadla pozitivně, tak je vysoce pravděpodobné, že série zamíří na Disney+ a dřív nebo později bude potvrzena účast Feigeho na pozici producenta, což by posléze zpečetilo Silk jako oficiální součást MCU. Samozřejmě je také možné, že jednání z nějakého důvodu nedopadla a pak je možné čokoliv (včetně varianty, že po sérii nakonec zůstane ticho po pěšině). Každopádně tento projekt je u Sony jeden z mála, který stojí za pozornost, protože existuje relativní šance na jeho skutečný vznik. Záleží jen, co se v následujících měsících dozvíme a zdali se účast Feigeho a MCU potvrdí nebo ne.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest