Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují

Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují | Fandíme seriálům
Netflix, HBO, Peacock, AMC, Amazon
Zobrazit dalších 41 obrázků
Stanice a streamovací služby informují o obnovených a zrušených seriálech, jsou mezi nimi i vaši oblíbenci?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Nyní se přesuneme k dalším streamovacím službám a televizním stanicím. Druhé řady se dočká jak krimi drama Hunters, ve kterém Logan Lerman pod dohledem Al Pacina nahání nácky v USA, tak španělsky mluvený thriller La Jauría. Oba tituly oficiálně prodloužila služba Amazon Prime. Druhé sezóny se dočká i hvězdně obsazená dobová komedie The Great (Veliká). Za seriálem stojí scenárista Tony McNamara (Favoritka), který se nechal slyšet, že zatím neví, zda by chtěl příběh odvyprávět během čtyř nebo tří sérií. Každopádně je patrné, že pokud diváci na seriál nezanevřou, tak Elle Fanning budeme vídat na obrazovkách v roli carevny Kateřiny Veliké ještě následujících pár let.

Služba Apple TV+ ohlásila, že v polovině srpna obnovila produkci druhé řady vesmírného For All Mankind. Pokud natáčení nebude znovu přerušeno, tak by se diváci mohli dočkat druhé série již z kraje příštího roku. Během října se začne natáčet i desátá série hororové antologie American Horror Story a předpokládané uvedení je zatím blíže nespecifikováno na příští rok.

Apple TV+
For All Mankind

Odklad na neurčito bohužel potkal čtvrtou sezónu oceňovaného thrilleru Na mušce (Killing Eve). Čtvrtá řada se měla začít natáčet na začátku srpna, ovšem z blíže neuvedených důvodů kolem koronavirové pandemie se produkce odsunula na neurčito. Začaly se šířit informace, že jedna z hlavních hvězda, Sandra Oh, nechtěla kvůli pandemii odletět natáčet seriál do Evropy a že ji štáb v tomto ohledu vyšel vstříc. Tyto informace ovšem nebyly oficiálně potvrzeny.

Odklad natáčení se nevyhnul ani osmé sezóně Brooklyn Nine-Nine a seriálovému zpracování hororové panenky Chucky. Nová řada komediálního hitu si odbyde premiéru až někdy v průběhu příštího roku, tvůrci totiž přepisují scénáře, aby reflektovali aktuální situaci kolem policie v USA. Chuckyho se nejdřív dočkáme na podzim 2021, protože produkce nezačne dříve než příští rok.

Syfy
Chucky

Nedávno byly ukončeny další dva seriály. Po pouhé první sérii končí spin-off Penny Dreadful s podtitulem City of Angels. Seriál se sice opíral o Natalii Dormer v ústřední ďábelské roli, avšak ihned po premiéře převažovaly negativní ohlasy jak z řad kritiků, tak diváků, což vyústilo v nízkou sledovanost. Dalším zrušeným seriálem je hororové NOS4A2, které si letos v červnu odbylo druhou sérii. Na rozdíl od City of Angels bylo NOS4A2 kritiky mnohem lépe hodnoceno, ovšem na sledovanosti se pozitivní recenze nepodepsaly.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Jaro | 13.09.2020 17:55
Skoda, že zrušili Altered Carbon, mam rád cyberpunky prešpikované technikou, žiaľ to väčšinou nemá veľkú sledovanosť.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest