Stranger Things: Oblíbený seriál neskončí 4. sérií

Stranger Things: Oblíbený seriál neskončí 4. sérií | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jedna z hereček prozradila, že mělo natáčení 4. řady začít tento měsíc, stále nad ním ale visí velký otazník.

Obnovení natáčení, a tudíž i samotná premiéra, očekávané čtvrté řady oblíbené série Stranger Things je stále v nedohlednu. Nemuselo tomu však takto vůbec být. Prozradila to Maya Hawke, představitelka postavy Robin. Herečka v nedávném rozhovoru prohlásila, že se tvůrci plánovali vrátit na plac už tento měsíc, přičemž celý návrat údajně doteď vypadal velice pravděpodobně, nyní však není vůbec jistý, jelikož se plány podle všeho v podstatě mění na denní bázi - Netflix klade velkou důležitost na bezpečí štábu. Všichni by se však prý neskutečně rádi vrátili do práce.

Pro fanoušky každopádně vysvitly i dobré zprávy. Tu zřejmě nejdůležitější přineslo nedávné vyjádření bratrů Dufferových, showrunnerů seriálu. A to sice, že čtvrtá řada rozhodně nebude finální. Oba autoři údajně konec již každopádně znají (jak mimochodem prozradili i ve starším rozhovoru), přičemž jim koronavirová pandemie dala dostatek prostoru pro přemýšlení nad tím, jak dlouhý příběh chtějí vyprávět.

Stranger Things: Will málem ve 2. řadě zabil oblíbenou postavu
 

Joe Keery, představitel postavy Steva, se mezitím rozhodl nalákat na fakt, že pandemie tvůrcům v některých směrech vlastně pomohla, jelikož jim propůjčila mnohem více času na psaní, což je podle hercových slov vždy dobrá věc. Jediným problémem, kterému tvůrčí tým v současné době čelí, je prý stárnutí ústřední skupinky herců, všichni se však snaží dostat zpátky na plac co nejrychleji. A pokud autorům získaný čas pomůže k objevení toho, jaká je nejlepší verze jejich příběhu, mohlo by se vlastně jednat o pozitivní událost.

Zdroj: The Hollywood Reporter I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

damehruCZ | 09.09.2020 21:59
Hoper se vrací hurá
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest