Doom Patrol: Seriál o partě bizarních superhrdinských outsiderů dostane 3. řadu

Doom Patrol: Seriál o partě bizarních superhrdinských outsiderů dostane 3. řadu | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 17 obrázků
Oblíbený seriál mění svůj domov a přechází na jinou streamovací službu.

Srpnová masivní virtuální prezentace DC FanDome, na které se představovaly plány komiksového vydavatele, přinesla nespočet filmových i seriálových novinek. DC ovšem chtělo své fanoušky potěšit dvojnásobně, proto teď o víkendu proběhla část druhá. Kromě informací o seriálech stanice CW, jako je očekávaná novinka Superman & Lois, jsme se dočkali i skvělého oznámení spojeného s nejbizarnějším a nejujetějším DC seriálem: Doom Patrol získala svou třetí sérii.

Unikátní zábavná partička v čele s Robotmanem (Brendan Fraser), Crazy Jane (Diane Guererro), Cyborgem (Joivan Wade), Elasti-Woman (April Bowlby), Negative Manem (Matt Bomer), Nilesem Caulderem (Timothy Dalton) a Dorothy Spinner (Abigail Shapiro) se v roce 2021 vrátí na televizní obrazovky. Jen na jinou službu.

První řada byla v USA uváděna unikátně na streamovací službě DC Universe. Druhá zůstala své domovské službě věrná, ale diváci ji mohli najít i na HBO Max. No a třetí, ta bude dostupná pouze na HBO Max. Českým divákům to může být celkem jedno, protože služba DC Universe u nás není dostupná a Doom Patrol tu nabízí zkrátka HBO Go, nicméně jde o další signál toho, že služba DC Universe je ve svém posledním tažení. Neměli bychom počítat s mezinárodním rozšířením a je klidně možné, že její nevyhnutelný zánik jednou může znamenat celkové snížení počtu vyráběných DC seriálů.

A co tvůrci zatím prozradili o svých plánech? „Řekl bych, že Podzemí je ve stavu krize. Viděli jste, že osoba, která hraje Mirandu, doopravdy není Miranda. Máme určité náznaky toho, o koho jde, ale zatím není odhaleno vše. A Jane je ve studni, kde odhaluje pravdy, zatímco je stále pod vodou. Krize, to je přesný popis stavu Jane, ostatních osobností a samotného Podzemí,“ prozradil tvůrce Jeremy Carver. Níže se můžete podívat na oznamovací ukázku a v galerii najdete fotografie z předchozích řad.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Veronika | 15.01.2021 11:52
Já už se nemůžu dočkat 3 série. Stále přemýšlím nad Jane, jak to bude s podzemím, co ta Miranda, která není Miranda, ale asi ten její zmrd otec.... Jak ještě dlouho?!?!?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest