Zaklínač: Úniky z natáčení lákají na velkou řež plnou zaklínačů

Zaklínač: Úniky z natáčení lákají na velkou řež plnou zaklínačů | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Skupina zaklínačů se na hradišti Kaer Morhen střetne s mocným protivníkem. Kromě toho se potvrdila účast tří postav z první série.

Po pauze způsobené koronavirovou pandemií se před měsícem znovu rozeběhla produkce očekávané druhé řady seriálového zpracování Zaklínače. Britská část natáčení je aktuálně v plném proudu, díky čemuž jsme se v poslední době dozvěděli celou řadu zajímavých informací. Podle jednoho z úniků bychom se měli například těšit na masivní skupinovou bitvu.

Ta by se měla údajně odehrávat za hradbami zaklínačského hradu Kaer Morhen a měli by se v ní objevit všichni důležití zaklínači ze Školy vlka, to znamená Geralt (Henry Cavill), Vesemir (Kim Bodnia), Lambert, Eskel, Coën a Hemrik (charakter vytvořený tvůrci seriálu), a z hlavních postav nakonec také Ciri.

Witcher: Blood Origin: Prequel k Zaklínačovi by do hlavní role rád obsadil Aquamana
 

Dosud není jasné, s kým se přesně skupina hrdinů utká, vzhledem k počtu zúčastněných mistrně vycvičených zaklínačů je však jasné, že se bude jednat o poměrně tvrdého protivníka. Objevily se spekulace o tom, že by se mohlo jednat o lešije (forma lesního ducha/démona), na kterého již v minulosti lákali v tvůrci. Možností je však samozřejmě celá řada.

Událostí na Kaer Morhen se pak pravděpodobně nezúčastní pouze skupina zaklínačů a hlavní charaktery, nýbrž i celá plejáda vedlejších. Castingový únik a také příspěvky herců na sociálních sítí například napovídají, že by se na zaklínačském hradišti, pravděpodobně v dobu bitvy, měla objevit i skupina jistých prostitutek vedených Danicou (Imogen Daines), která se ukázala již v první řadě.

Přestože se třetí díl knižní série, Krev elfů, kterou bude velká část nadcházející série adaptovat, obecně začíná odkloňovat od soubojů z monstry ve prospěch politiky, ve druhé řadě by příšer rozhodně nemělo být málo. Spíše naopak - měli bychom se dočkat i několika zcela nových přírůstků. Jedním z nich by měli být i skolopendomorfové, obrovské zabijácké stonožky. Skolopendomorfové byly poprvé popsáni v povídce Meč osudu (svou obdobu mají i ve videohrách), ve které se Geralt poprvé setká s Ciri v lese Brokilonu, existuje tedy možnost, že se na tuto událost podíváme prostřednictvím flashbacků, jejichž přítomnost v nové sérii byla avizována již v minulosti. 

Nakonec se potvrdily návraty některých postav z první řady. Nebude chybět čarodějka Sabrina Glevissig (Therica Wilson-Read), která se naposledy ukázala v bitvě o Sodden, kde byla vlivem parazita ovlivňujícího mysl obrácena proti svým spolubojovnicím. Vrátí se i mladý elf Dara (Wilson Radjou-Pujalte), který vypomáhal Ciri při úniku z Cintry, a také čaroděj Istredd (Royce Pierreson), který se objevoval po boku Yennefer při jejím učení na Aretuze. Ten v knižní předloze v povídce Střípek ledu figuruje v milostném trojúhelníku s Yennefer a Geraltem, tak uvidíme, zda se tato dějová linka nedočká i seriálového zpracování.

Zdroj: Redanian Intelligence I, II, III, IV, V

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest