The Watch: Kdy přijde připravovaný seriál ze světa Zeměplochy

The Watch: Kdy přijde připravovaný seriál ze světa Zeměplochy | Fandíme seriálům
BBC America
Zobrazit dalších 5 obrázků
Seriál vznikající na motivy celosvětově známého univerza Terryho Pratchetta odhalil detailnější podrobnosti o příběhu a datum vydání.

Fanoušci populárního autora fantasy Terryho Pratchetta v poslední době prožívají na poli seriálových zpracování menší žně. Minulý rok slavila velký úspěch série Dobrá znamení (Good Omens) adaptující román, na kterém autor pracoval s Neilem Gaimanem, a navíc bylo nedávno odhaleno, že se chystá hned několik seriálů, které budou vycházet z jeho pravděpodobně nejslavnějšího díla - rozsáhlého knižního vesmíru Zeměplocha. Na motivy příběhů ze stejného univerza je pak již nějakou dobu připravovaný i seriál The Watch.

Zeměplochu čeká seriálové zpracování
 

Většinu důležitých novinek jsme se o sérii dozvěděli již dříve. Projekt nebude adaptovat konkrétní román, namísto toho svůj příběh postaví kolem známých postav z tzv. Městské hlídky fiktivního města Ankh-Morpork, ve kterém je zločin do jisté míry legální, dokud se člověk drží cechových pravidel. V opačném případě tvrdě zasahuje právě Městská hlídka. 
V hlavních rolích se mimo jiných objeví Richard Dormer (Hra o trůny), Marama Corlett (Blood Drive) nebo Adam Hugill (1917).

Nedávno byl mnohem konkrétněji přiblížen samotný příběh. Městská hlídka se bude v osmidílné sérii snažit zachránit své město před blížící se katastrofou ve formě mocného draka, který má být brzy oživen. Kromě toho bylo přiblíženo i datum vydání. Ze začátku roku se počítalo s letošní premiérou, ta byla však kvůli koronavirové pandemii televizí BBC America přesunuta na leden 2021.

V galerii si můžete prohlédnout novou fotografii, která byla u příležitosti odhalení premiéry vydána, a také starší fotky přibližující seriál.

Zdroj: BBC America

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Keram | 16.09.2020 13:20
Spoiler: Drak je všechny sežere protože na Errolla nezbydou peníze, protože ty byly utraceny za všechen steampunk
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest