The Mandalorian: Očekávaná 2. řada se ukazuje v prvním traileru

The Mandalorian: Očekávaná 2. řada se ukazuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 21 obrázků
Druhá seriálová výprava do světa Star Wars odhaluje, že tentokrát budou mít slovo i rytíři Jedi.

Pomalu ale jistě se již blíží jeden z nejočekávanějších seriálových projektů celého letošního roku - druhá řada loňského megahitu The Mandalorian, prvního hraného seriálu ze světa Star Wars. Premiéry se dočkáme již 30. 10., přirozeně se tedy na povrch v poslední době postupně dostávaly první propagační materiály. Na začátku září jsme se dočkali nového loga, před necelým týdnem pak vůbec prvních oficiálních fotek. No a aktuálně přišlo to nejdůležitější - plnohodnotný trailer.

Asi dvouminutová ukázka vůbec poprvé odhaluje konkrétnější směřování příběhu. V jeho centru se samozřejmě znovu ocitne dvojice titulního hrdiny a jeho chráněnce v podobě postavy The Child, která je však obecně přezdívána Baby Yoda. Prioritou ústředního protagonisty bude pro malé stvoření najít bezpečný domov, který se rozhodne hledat mezi rytíři Jedi.

The Mandalorian 2: První fotky a nové informace k nadcházející řadě
 

Nebude se však jednat o snadný úkol - jednak je Jediů ve vesmíru skutečně mikroskopické množství (příběh seriálu se odehrává po událostech šesté epizody), především jsou pak rytířský řád a rasa Mandalorianů odvěcí nepřátelé, titulnímu Mandalorianovi tudíž nejspíše nepůjdou příliš na ruku. Nová série tedy nabídne zajímavou dynamiku, kdy budou rytíři, kteří jsou zpravidla vyobrazováni v kladné pozici, z části hrát roli antagonistů.

Celý trailer pak i přes svou relativně krátkou délku nabízí skutečně atmosferickou a místy i zábavnou podívanou a ukazuje, že by se nadcházející sezóna nemusela v porovnání se svým předchůdcem v žádném ohledu nechat zahanbit. Upoutávku si můžete pustit níže. V galerii nakonec naleznete zbrusu nový plakát, nedávno vydané oficiální fotografie a screenshoty z ukázky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 15.09.2020 20:52
This is the way!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest