The Winds of War: Tvůrce Griffinových chystá vážný válečný seriál

The Winds of War: Tvůrce Griffinových chystá vážný válečný seriál | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Komediální tvůrce se vrhne válečné drama. Pro MacFarlana to bude skok ke zcela jinému žánru, než na jaký jsme u něj zvyklí. 

Seth MacFarlane se vrhne na televizní válečné drama. Komediální tvůrce se proslavil především animovaným seriálem Griffinovi, kde MacFarlane dabuje většinu postav. Proslavil se také filmovými komedie Méďa a Méďa 2, mezi diváky je oblíbená také westernová parodie Všechny cesty vedou do hrobu. MacFarlane se ale nyní chopí vážnějšího tématu, zadaptuje slavný román Vichry války (The Winds of War) amerického spisovatele Hermana Wouka.

Moonbase 8: Nová komedie z prostředí NASA míří na televizní obrazovky
 

Příběh Vichrů války sleduje fiktivního námořního velitele Victora „Puga“ Henryho a jeho rodinu během událostí druhé světové války. Hlavní hrdina se v příběhu setká se skutečnými historickými figurami, jako jsou třeba Adolf Hitler nebo Franklin D. Roosevelt. Seth MacFarlane bude u projetu působit jako výkonný producent a jeden ze scenáristů, společně se Sethem Fisherem (Dobrá manželka). Produkci zaštiťuje společnost NBCUniversal, se kterou MacFarlane podepsal lukrativní dvousetmilionovou smlouvu poté, co se rozloučil se společností 20th Television. Z Vichrů války je tvůrce nadšený:

„Nenapadá mě zajímavější projekt, se kterým bych mohl nastartovat partnerství s UCP, než jsou Vichry války od Hermana Wouka. Jsem fanoušek Woukovy válečné epiky už mnoho let, a její vyobrazení lidské výdrže malého měřítka v porovnání s globálním konfliktem je především v dnešní době velmi relevantní.“

Kromě Vichrů války bude MacFarlane adaptovat i druhou část nazvanou Válka a vzpomínky. Autor těchto knih, Herman Wouk, získal za svou práci Pulitzerovu cenu. Vichry války se dočkají již druhé televizní adaptace, první vyšla v roce 1983 jako sedmidílná série na stanici ABC.

Zdroj: Collider  

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest