The Boys: Krvavý seriál vystřihl šokující scénu s živou myší

The Boys: Krvavý seriál vystřihl šokující scénu s živou myší | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 11 obrázků
Tvůrce prozrazuje, jak stvořil rasistickou superhrdinku, je tu krátký film, jež se odehrává mezi první a druhou sérií, a upřímný trailer.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Již máme za sebou prvních pět z osmi epizod druhé řady úspěšného krvavého superhrdinského seriálu The Boys od Amazon Prime Video. Další nálož divoké, akční, zlomyslné a černohumorné jízdy v čele s Karlem Urbanem, Jennifer Esposito a Jackem Quaidem se opravdu povedla. Druhá série za první nezaostává a většina fanoušků je nadšena. Přinášíme podrobnosti o brutální vystřižené scéně, krátký filmeček odehrávající se mezi sériemi a další zajímavosti.

The Boys se pyšnili brutalitou již v první sérii. Řada druhá nic nemění a nabízí jednu krvavou scénu za druhou. Vzpomeňme například na smrt velryby, kterou si můžete pustit níže. Přesto se ne všechny scény dostaly do finálního sestřihu. Němá žena Kimiko (Karen Fukuhara), která dokáže zabít kohokoliv během pár sekund měla mít ve druhé řadě flashback s myší. Byl ovšem příliš brutální, tvůrci ho proto vystřihli.

„Mluvili jsme o spoustě našich šokujících scén, zejména o velrybě a lodi, ale pamatuji si, že jedna byla vystřižena. Měla jsem scénu s myší a pracovat s živím zvířetem, ještě k tomu s myší, pro mě bylo docela šokující. Jsem opravdu smutná, že byla vystřižena, byla to pro mě opravdu zajímavá zkušenost. Scéna byla spojena s mojí minulostí, kde jsme byli ve skrýši a myš se zrovna objevila. Byla to pouliční myš. Kimiko našla spojitost...zastiňovala mě! Proto se scéna nedostala do druhé série, ale určitě se objeví v sérii třetí,“ prozradila Karen Fukuhara. Co se v samotné scéně konkrétně dělo bohužel nevíme.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest