Zaklínač: Seriál kvůli COVIDu přeobsadí jednu z postav

Zaklínač: Seriál kvůli COVIDu přeobsadí jednu z postav | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Jeden z herců musel kvůli přerušenému natáčení projekt opustit. Produkce také dosáhla prvního milníku. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak už je to oficiální. Jak server Redanian Intelligence předpovídal, náhradou za Rusmussena se skutečně stal Basil Eidenbenz. Potvrdil to hollywoodský zpravodaj Deadline. Rusmussen už na jaře natočil část svých scén, a tak se aktuálně všechny jeho pasáže přetáčejí s novým představitelem.

Původní zpráva z 25. 9.: Herec Thue Rusmussen oznámil, že roli zaklínače Eskela ve druhé řadě seriálu Zaklínač (The Witcher) na Neflixu, hrát nebude. Natáčení se muselo, stejně jako mnohé jiné projekty, kvůli pandemii nemoci COVID-19 přerušit, nový harmonogram už zkrátka časově dánskému herci nevyhovoval kvůli dalším projektům, byl tedy z produkce uvolněn a showrunnerka seriálu Lauren S. Hissrich nyní musí hledat náhradu.

Zpráva o nástupci zatím ještě nepřišla, server Redanian Intelligence, který obvykle přináší nejčerstvější novinky ze světa Zaklínače, uvádí dvě možné náhrady. Prvním a nejpravděpodobnějším kandidátem, který by mohl Rasmussena nahradit, je švýcarský herec Basil Eidenbenz. Ten byl už dříve obsazen jako jeden z neznámých zaklínačů pro druhou řadu. Pro svou velkou podobu s původním představitelem Eskela a své herecké zkušenosti se jeví jako nejlepší volba.

Tom Wagner
Basil Eidenbenz, nejpravděpodobnější náhrada za Thua Rasmussena v roli Eskela.

Druhým, ovšem už méně pravděpodobným kandidátem je údajně herec skotského původu Craig McGinlay, zde ale nemáme žádná pořádná vodítka, kromě aktivity na sociálních sítích, kde herec zveřejnil fotku s Henrym Cavillem (představitel Geralta) a několikrát seriál chválil. Na oficiální oznámení o přeobsazení role si tak budeme muset ještě počkat.

Zaklínač: Druhá řada se bude natáčet i v Česku
 

Pokud jde o natáčení, produkce druhé série Zaklínač dosáhla jednoho z milníků. Natáčení je totiž rozděleno na celkem čtyři fáze po dvou epizodách, přičemž každou fázi má na starosti jeden režisér. První epizody, které natáčel Stephen Surjik (Umbrella Academy), jsou hotové, na plac nyní nastupuje režisérka Sarah O’Gorman (Poslední království, Prokletá), která bude nyní pracovat na třetí a čtvrté epizodě. Na plac se také vrátil herec Mahesh Jadu, který se do příběhu vrací jako mág Vilgefortz z Roggeveenu.

Pokud vás zajímá více natáčení projektu jako je seriálováý Zaklínač, neváhejte se podívat na "film o filmu", který je dostupný na Neflixu. Screenshoty najdete v naší galerii. 

Zdroje: Deadline, Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest