Český seriál #martyisdead usiluje o mezinárodní cenu

Český seriál #martyisdead usiluje o mezinárodní cenu | Fandíme seriálům
Mall TV
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nominovaný seriál je celý ke shlédnutí zdarma. 

Před zhruba týdnem se vyhlašovaly nejprestižnější seriálové ceny Emmy. Dominovaly jim seriály Watchmen s jedenácti soškami, Schitt's Creek s devíti a Boj o moc (Succession) se sedmi. Jak někteří pravděpodobně tuší, ještě není všem Emmy konec. Americké ceny jsou samozřejmě ty sledovanější, ale těšit se můžeme ještě na mezinárodní ceny Emmy (International Emmy Awards), které se vyhlásí 23. 11. 2020. Mezi 44 nominacemi, jež si rozdělují projekty z dvaceti států, nalezneme i český seriál.

Seriálový thriller #martyisdead od režiséra Pavla Soukupa a internetové platformy Mall TV jsme doporučovali již v našem výčtu opomíjených seriálů. Krátký seriál s osmi epizodami se střídou stopáží v rozmezí od 8 do 17 minut ukořistil nominaci v kategorii krátkometrážní série. Stojí proti australskému Content, argentinskému Mil Manos por Argentina (One Thousand Hands for Argentina), a druhé série People Like Us ze Singapuru.

Oficiální synopse #martyisdead: „Co vedlo dosud bezproblémového patnáctiletého Martina přezdívaného Marty, k tomu, aby vzal do ruky mobil a natáčel se v situacích, ze kterých mrazí? A musel zemřít, aby jeho rodiče zjistili, jak úzkostné pocity a hrůzné chvíle před svou smrtí zažíval? Byl skutečně patologickou zrůdou, nebo obětí systematického vydírání? Martinův otec se odmítá smířit s nezodpovězenými otázkami, kterých s každým dalším přihlášením do synova notebooku přibývá. Pouští se proto do pátrání, které mu postupně skládá komplexní obraz posledních týdnů teenegerova života.“

Celý seriál je zdarma ke shlédnutí na Mall TV, takže si ho můžete bez problému pustit a 23. 11. mu držet palce. Z dalších nominovaných lze zmínit například dokument Pro Samu, který kromě mezinárodní Emmy získal na začátku roku také nominaci na Oscara. Níže si můžete pustit ukázku na #martyisdead a v galerii najdete fotografie ze seriálu.

Zdroje: Deadline, Martyisdead

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest