Hra o trůny: Kit Harington již nechce hrát stereotypní maskulinní role

Hra o trůny: Kit Harington již nechce hrát stereotypní maskulinní role | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Představitel Jona Snowa se již nechce vracet k rolím podobným té, která ho proslavila.

Britského herce Kita Harringtona si naprostá většina filmových a televizních fanoušků pamatuje především díky roli Jona Snowa ve Hře o trůny. Ve dvou letech od finále oceňované série nabrala jeho kariéra na obrátkách, což dokazuje například role v připravované marvelovce Eternals. V nedávném rozhovoru se Harrington o Hře o trůny opět rozpovídal, poněkud překvapivě však prohlásil, že se k podobným rolím již nechce vracet.

Hra o trůny: Představitel Tywina Lannistera nebyl spokojený s tím, jak byl seriál uzavřen
 

Jona Snowa popsal jako typickou heroickou a tichou postavu, jakou si už v budoucnosti zahrát nechce. Podle herce dnešní svět už totiž nepotřebuje žádné další maskulinní role. Dnešní muži mají dle Harringtonových slov emocionální problém, jakýsi blok, který se od druhé světové války dědí z otců na syny. „Nemluvíme o tom, jak se cítíme, protože to odhaluje slabost a protože to není maskulinní.”

Co myslíte? Skutečně Harington nabídkám na maskulinní heroické typy odolá? Nebo dříve či později podlehne nějakému tučnému šeku?

Zdroj: The Telegraph

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 27.09.2020 19:21
Proč jste vynechali tu část, jak mu jeho vyšinutá matka jako malému klukovi nutila místo figurek akčních hrdinů panenky, protože nechtěla Kita ale Kitty? Takhle se vyrábí soyboyové, kterým chybí mužský vzor. Maskulinní hrdiny naopak dneska potřebujeme víc než dřív už jen proto, kolik dětí dneska vyrůstá jen s matkou. A Jon Snow mi jako stereotypní maskulinní hrdina moc nepřijde, je tak někde napůl cesty. To spíš na Khala Droga by to sedlo, a ten umřel už ze začátku seriálu. BTW od druhé světové (v USA spíš od Koreje a Vietnamu) se "dědí" možná tak absence otců, protože umřeli ve válce. YOU KNOW NOTHING, JON SNOW!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest