Batwoman: První fotky nové hrdinské představitelky

Batwoman: První fotky nové hrdinské představitelky | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 14 obrázků
Podívejte se na novou Batwoman v podání Javicie Leslie. K tomu je tu pohled na Batmobil. A obsazeny byly další role.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nový superhrdinský seriál Batwoman od stanice The CW šokoval své diváky, když oznámil, že se ve druhé série obmění titulní postavu. Současná představitelka hlavní postavy Kate Kane, Ruby Rose, seriál opustila a místo toho, aby se přeobsazovalo, tvůrci ve druhé řadě představí novou verzi Batwoman, Ryan Wilder. Tu ztvární Javicia Leslie. Teď jsme se konečně dočkali prvního oficiálního pohledu na naši novou hrdinku a fotek z natáčení.

Než se přesuneme k fotkám, pojeďme si představit dvě nové tváře. Obsazení rozšíří herečka Leah Gibson (Jessica Jones), která propůjčí tvář Tatianě alias „The Whisper“. Jde o zkušenou vražedkyni, bezchybnou a chladnou jako jed. Je jedním z nejzkušenějších nohsledů hlavní záporačky Safiyah Sohail (Shivaani Ghai). Druhým hereckým přírůstkem je Nathan Owens. Ten ztvární postavu Oceana, věrného vojáka, jenž se stěhuje do Gothamu, kde hledá nový začátek.

Druhá řada se již nějaký ten pátek natáčí ve Vancouveru, na internet tak začínají unikat fotografie a videa. Vidíme na nich  Javicii Leslie, a to jak bez kostýmu, tak v něm, a dokonce se nám naskytl pohled na nový Batmobil. Všechny fotky najdete níže. Fanoušci tak mohou začít hádat, zda bude herečka důstojná náhrada a její postava co nejvíce zajímavá. Druhá řada má premiéru příští rok. V galerii najdete první oficiální pohled na novou Batwoman, který sdílela přímo Javicia a dále fotografie z první série - tak můžete porovnávat.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest