Rychle a zběsile: Závodníci v utajení: 2. řada akčního seriálu se představuje v ukázce

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení: 2. řada akčního seriálu se představuje v ukázce | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Druhá řada animovaného seriálu ze světa veleúspěšné akční série se po vzoru Rychle a Zběsile 5 podívá do Brazílie.

Série Rychle a zběsile se z nevinných filmů o autech a pouličních závodech vypracovala ke stamiliónové akční franšíze, jenž nemá na plátnech kin příliš konkurence. Dočkali jsme se již osmi filmů a jednoho spinoffu. Rychle a zběsile 9 už jsme měli vidět letos, ale bohužel, přišla pandemie a my si budeme muset počkat do příštího roku. Čekání si ovšem můžeme zkrátit animovaným seriálem Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (Fast & Furious: Spy Racers). Ano, opravdu existuje animovaný seriál ze světa Rychle a zběsile. Je provázaný s filmovou ságou, je na Netflixu a letos náš čeká již druhá řada.

Seriál pojednává o Tonym Torettovi (Tyler Posey), bratranci Dominca Toretta (Vin Diesel), a jeho partě mladých závodníků, kteří v utajení působí v organizaci SHIFT3R. Jde o spolek, který nemá čestné úmysly a Tony se svou partou s tím hodlá něco udělat. Druhá řada nás stejně jako Rychle a zběsile 5 zavede do Ria de Janeira v Brazílii, kde náš tým musí pod skrytými identitami najít ztracenou pouliční závodnici Laylu Gray (Camille Ramsey).

Z ukázky je patrné, že seriál převážně cílí na mladé publikum. Odpovídá tomu styl animace, infantilní humor a postavy, které pro dospělé diváky pravděpodobně budou příliš dětinské. Přesto má trailer šmrnc a akce vypadá správně šíleně, přesně tak, jak jsme u série zvyklí. Vy jste snad viděli letící auto se za svitu měsíce řítit kolem sochy Krista? Druhá řada bude na Netflixu 9. 10. 2020. V galerii najdete screeny z traileru.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest