Jim Parsons, představitel Sheldona, se podělil o to, jak prodělal koronavirus

Jim Parsons, představitel Sheldona, se podělil o to, jak prodělal koronavirus | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jak prožíval nákazu Jim Parsons? A jak se po měsících vyrovnává s koncem Teorie velkého třesku?

Jim Parsons, jenž se proslavil jako teoretický fyzik Sheldon Cooper v ikonickém sitkomu Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory), byl jednou z prvních celebrit, které se po vypuknutí celosvětové pandemie koronaviru zákeřnou nemocí nakazily. Parsons nemoc s označením COVID-19 prodělal v březnu společně se svým partnerem Toddem Spiewakem a v nedávném rozhovoru pro The Tonight Show Starring Jimmy Fallon se s Fallonem a posluchači podělil o svých pocitech, které jej během nemoci provázely.

B Positive: Tvůrce Teorie velkého třesku chystá nový sitcom
 

„Ani jsme pořádně nevěděli, co jsme chytili, měli jsme vysoké teploty a ztratili jsme chuť a čich. Dřív jsme o symptomech této nemoci slyšeli, ale nikdy jsem si nedokázal představit, jaký je to pocit přijít o chuť a čich.“ Právě horečky a zmíněná ztráta čichu a chuti jsou jedněmi z příznaků COVIDU, Parsons a jeho partner pravděpodobně prodělali lehčí průběh, který se obešel bez životu ohrožujících respiračních problémů. Podle herce tak jejich největším utrpením byla nemožnost pochutnat si na jídle, jež se pro dvojici stalo neoblíbenější věcí na karanténě.

Jimmy Fallon se v rozhovoru dostal i Teorii velkého třesku, kde Parsons ztvárnil jednu z hlavních rolí. Seriál skončil loni po dvanácti sériích. „Trochu mi to připadalo, jako kdyby někdo blízký zemřel,“ řekl herec v rozhovoru. „Na moment so působí velice silně a myslíte si, že to nikdy nepřejde, ale po devíti měsících si řeknete, že život jde dál. Je to hořkosladké, ale teď už jsem v pohodě.“

Jim Parsons se tak s koncem seriálu už evidentně vyrovnal a je připravený svůj talent zúročit v dalších projektech. V poslední době těží herec ze spolupráce s televizním producentem a scenáristou Ryanem Muphym. Pod jeho vedením se objevil jako nelítostný herecký agent Henry Willson v limitované minisérii Hollywood na Netflixu, nově si zahrál v netflixovském filmu The Boys in the Band, který také produkoval Ryan Murphy.

Zdroj: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon/YouTube

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest