Simpsonovi: Kolik měl vlastně Homer zaměstnání

Simpsonovi: Kolik měl vlastně Homer zaměstnání | Fandíme seriálům
20th Television / Disney
Zobrazit dalších 11 obrázků
Homer Simpson se nezdá, ale vskutku je to pracant k pohledání.

Kultovní animovaný seriál Simpsonovi debutoval na Foxu v roce 1989 a momentálně si kroutí dvaatřicátou sezónu. Je neuvěřitelné, kolik vtipných a originálních nápadů už tvůrci zrealizovali a ještě obdivuhodnější je, že stále mají chuť do práce. Simpsonovi jsou samozřejmě nejdéle běžící americký sitcom a konec je, doufejme, zatím v nedohlednu. Každodenní těžkosti sympatické rodiny ze Springfieldu by totiž milionům fanoušků dozajista chyběly, přičemž mně osobně by scházel zejména Homer, hlava rodiny a natvrdlý lenoch s dobrým srdcem.

Homer se netají tím, že jej práce obecně příliš nenaplňuje a raději by se válel celý den u televize, pojídal chipsy a popíjel pivo. Nicméně nutno podotknout, že za více než třicet let vyzkoušel pěknou řádku zaměstnání, i když někdy by termín zaměstnání měl být brán s rezervou. Dle všeho si měl Homer v prvních 400 epizodách vyzkoušet 188 různých pracovních pozic a posléze dalších zhruba 275 (až do závěru jednatřicáté řady, která končí dílem číslo 684).

Bezpochyby všichni dobře víte, že plný úvazek má Homer v jaderné elektrárně jako bezpečnostní technik, respektive bezpečnostní inspektor, ale zkusil to i jako strážník, barman, zpěvák, rapper, boxer, popelář, obchodník s tukem, degustátor, vynálezce, pokusný králík, odklízeč sněhu, komik, předseda odborů, hasič, prodejce zmrzliny, misionář, maskot, asistent celebrit, výtvarník, klaun, novinář, kosmonaut, starosta, farmář, dabér či pastor. Mezi ty vyšperkovanější pak můžeme směle zařadit pivního barona, smrťáka, nájemného vraha, Duffmana nebo majitele týmu amerického fotbalu Denver Broncos.

Můžeme jen odhadovat, co si tvůrci vymyslí pro pracanta Homera příště.

Zdroje: CBR, SF

Foto: Foto: 20th Television / Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest