Svědectví: Je tu první trailer na očekávanou seriálovou adaptaci Kinga

Svědectví: Je tu první trailer na očekávanou seriálovou adaptaci Kinga | Fandíme seriálům
CBS All Access
Zobrazit dalších 18 obrázků
Koukněte na plnohodnotnou ukázku na seriálovou novinku o postapokalyptickém světě, ve kterém většina populace zemřela na epidemii moru.

Po prvním teaseru vyšla i první plnohodnotná upoutávka na seriálovou adaptaci románu Svědectví (The Stand) spisovatele Stephena Kinga. Stojí za ní streamovací služba CBS All Access, která ji uvede ještě letos. Nově vydaný trailer představuje jednotlivé klíčové postavy příběhu a postapokalyptický svět po vražedné epidemii moru, která zabila 99 procent populace.

Další osud lidstva závisí na 108leté Matce Abagail a hrstce přeživších. Ti se postaví své největší noční můře v podobě muže jménem Randall Flagg, který ovládá nepopsatelné schopnosti.

V roli Matky Abagail diváci uvidí Whoopi Goldberg (filmová série Sestra v akci). Randalla Flagga ztvárnil Alexander Skarsgård (seriály Pravá krev, Sedmilhářky). Dále hrají například Jovan Adepo, Owen Teague, Greg Kinnear, Brad William Henke, Nat Wolff, Daniel Sunjata a James Marsden.

Premiéru má Svědectví na CBS All Access stanovenou na 17. 12. Půjde o limitovanou sérii o devíti epizodách, které budou postupně vycházet po týdnu. Seriály služby CBS All Access u nás často přebírá Amazon Prime, někdy i další služby, tak doufejme, že to opět vyjde. Koukněte níže sami na vydaný trailer. Do komentářů nám pak můžete dát vědět, co na novou adaptaci Kinga říkáte. Pod videem najdete galerii s fotkami ze seriálu k prohlédnutí. 

Foto: CBS All Access

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest