The Crown: Trailer na 4. řadu představuje princeznu Dianu

The Crown: Trailer na 4. řadu představuje princeznu Dianu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Mezi Dianou a princem Charlesem vzniká pohádková romance v teaseru na čtvrou řadu kostýmového dramatu Koruna. Tahle pohádka však bude dost temná.

Netflix se pochlubil novým trailerem k nadcházející čtvrté sérii oblíbeného dramatického seriálu Koruna (The Crown). Čtvrtá řada se bude kromě samotné královny Alžběty, kterou opět ztvární oscarová Olivia Coleman, soustředit i na mezi lidmi oblíbenou Dianu Frances Spencer (Emma Corrin), později známou jako princezna Diana nebo Diana, princezna z Walesu.

The Crown: Gillian Anderson ztvární první britskou premiérku
 

Nadcházející série se zaměří na počátek romance mezi Dianou a synem královny Alžběty, princem Charlesem, a na Dianin vstup do Buckinghamského paláce. Vztah Diany a Charlese byl médii označován za pohádkový, mladá slečna se zdála být pro prince dobrou partií a královna jejich sňatek posvětila. Trailer ale svůj vyzněním napovídá, že vše tolik pohádkové nebylo. Diana měla velice komplikovaný vztah s královnou i zbytkem rodiny. V roce 1991 napsala Diana dopis, ve kterém podrobně popsala pocity extrémní izolovanosti od nové rodiny, která jí údajně nedokázala porozumět. Diana byla navíc známá pro svou upřímnost, která se pro monarchii stala výzvou. Několikrát dokonce porušila královský protokol, například když si vybrala snubní prsten z katalogu, místo aby si jej podle tradice nechala vyrobit na zakázku. Diana byla rozhodně velká rebelka královské rodiny.

Trailer se kromě Diany zaměřil i na ostatní stěžejní postavy. Kromě královny Alžběty a její manžela, prince Filipa (Tobias Menzies), jste mohli zahlédnout i neupravenou princeznu Margaret (Helena Bonham Carter) a také novou postavu seriálu, slavnou předsedkyni vlády Margaret Thatcher, kterou si hraje Gillian Anderson.

Čtvrtá řada Koruny bude vydána na Netflixu15. listopadu. V galerii si můžete prohlédnout nové screenshoty z traileru. 

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest