Teorie velkého třesku: Původ Raje měl být původně zcela jiný

Teorie velkého třesku: Původ Raje měl být původně zcela jiný | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 13 obrázků
Představitel Raje osvětluje původní plány pro jeho postavu.

Představitel Raje z ikonického sitcomu Teorie velkého třesku se nechal slyšet, že původ této postavy měl být původně zcela jiný. Herec Kunal Nayyar ztvárnil v oblíbeném komediálním seriálu Inda z Nového Dílí, který se přestěhoval do USA a získal vízum jako astrofyzik na univerzitě Caltech. Prvotně měla být ovšem postava Raje zcela jiná.

Herečka z Teorie velkého třesku dosud neviděla ani jednu epizodu
 

Nayyar v rozhovoru pro server Metro UK osvětlil původní plány pro jeho postavu. Casting na Teorii velkého třesku absolvoval s tím, že tvůrci hledají herce, který by ztvárnil severoamerického indiána jménem Dave. Ovšem namísto indiána Davea se rozhodli tvůrci postavu přepsat poté, co Nayyar zaujal všechny zúčastněné na castingu. Herec v rozhovoru vyjádřil svůj upřímný vděk tvůrcům, že mu umožnili vnést do postavy Raje kousek z jeho identity a původu, a dodal, že i když postava Raje v seriálu odkazuje na mnoho stereotypů vůči Indům v USA, tak s tím herec neměl problém, protože jeho postava je vysoce inteligentní.  

Konkrétně se Nayyar vyjádřil následovně: „Umožnili mi být skutečně Indem, který má indické vlastnosti, a ne vždy před nimi utíká, ale před některými z nich občas ano. To je přesně to, co děláme všichni. Každý z nás má své kulturní predispozice, které jsou s námí pevně spjaty, ovšem někdy před kulturou našich předků utíkáme a ignorujeme naše původní hodnoty. Myslím, že k postavě Raje jsme spolu s tvůrci našli solidní rovnováhu v ohledu na jeho indický původ. Často vidíme Indy v IT firmách, vědeckých institucích a v dalších podobných pozicích. Vždy jsem říkal, že má-li být stereotyp chytrý, tak rád takovou roli přijmu.

Zdroj: Screenrant

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Gardis | 21.10.2020 04:04
První 3 řady nestojí za nic. Je to jen směšné představení postav plné klišé.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest