Dash & Lily: Vánoční romantika od Netflixu se představuje

Dash & Lily: Vánoční romantika od Netflixu se představuje | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 15 obrázků
Netflix v listopadu uvede vánoční romantický seriál dle slavné knižní předlohy, mrkněte na trailer.

Netflix každoročně přináší během vánočních svátků několik tematicky laděných celovečerních filmů. Letos vyjma několika vánočních snímků streamovací gigant naservíruje i nový romantický seriál Dash & Lily, který se odehrává v adventním New Yorku. Mladistvá láska započne jedním z nejnepravděpodobnějších způsobů, skrz stránky poznámkového bloku předávaného tam a zpět po celém městě.

Recenze: Emily in Paris
 

Seriálová novinka je založena na knižním bestselleru s názvem Dash & Lily’s Book of Dares od autorů Rachel Cohn a Davida Levithana. Román s českým názvem Dash & Lily - Kniha přání u nás vyšel v roce 2014. Knižní anotace zní: „Lily zanechala chvíli před Vánoci červený zápisník plný výzev na poličce svého oblíbeného knihkupectví a čeká, až někdo přijme nabídku ke hře. Ale je Dash ten pravý? Nebo je jejich osudem vzájemně sdílet svoje sny a touhy jen na stránkách deníku, který na střídačku schovávají po celém vánočním New Yorku?

Postavu cynického Dashe ztvární Austin Abrams, který si zahrál v seriálech Euforia, Tohle jsme my nebo šesté sérii Živých mrtvých. Jeho protějšek, optimistickou romantičku Lily, si zahraje Midori Francis (Good Boys). Showrunnerem seriálu je Joe Tracz, jenž stojí za netflixovskou seriálovou verzí Řady nešťastných příhod. První dva díly z celkových osmi zrežíroval Brad Silberling (Panenka Jane), který je i výkonným producentem projektu spolu s Shawnem Levym (Stranger Things). Níže se můžete podívat na plnohodnotnou upoutávku. Premiéra je stanovena na 10. 11.

Zdroj: Slashfilm, Luxor, ComingSoon

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest