The Boys plánují alespoň 5 řad. Kdy se dočkáme té třetí?

The Boys plánují alespoň 5 řad. Kdy se dočkáme té třetí? | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 14 obrázků
Třetí série seriálu The Boys zná název první epizody. Dočkáme se superhrdinského týmu, který paroduje Avengers. 

Druhá řada komiksového seriálu The Boys je za námi a diváci se už po právu těší na pokračování. Produkce třetí série by měla začít někdy na začátku příštího roku, prozradil showrunner Eric Kripke, který na svém twitterovém účtu odpovídal na dotazy fanoušků. Sdílel taktéž fotku první stránky scénáře pro první epizodu třetí série. Tu napsal scenárista Craig Rosenberg, jenž má na kontě už dvě epizody z první a dvě epizody ze druhé řady. Fotka také odhaluje, že název epizody bude Payback.

Znalci komiksové předlohy, kterou vytvořili Garth Ennis a Darick Robertson, vědí, že Payback je druhý nejznámější tým superhrdinů v univerzu, kterému vévodí nejpopulárnější tým Seven, vedený Homelanderem a organizovaným prohnilou společností Vought. Payback je v podstatě parodie marvelovských Avengers, kdy Soldier Boy, vůdce týmu, odkazuje na Kapitána Ameriku, Tek Knight paroduje Iron-Mana, Stormfront, stěžejní postava druhé řady seriálu, evokuje Thora a Crimson Countess zase připomíná Black Widow. Členem týmu je třeba i Mind-Droid, hrdina podobný Visionovi nebo Swatto, který čerpá inspiraci z Hanka Pyma (Ant-man). V předloze se většina členů Paybacku snažila dostat mezi slavné členy Seven, ale byli neúspěšní. Payback měli v komiksu za úkol zaútočit na partu Billyho Butchera, krutě ovšem narazili.

Recenze: The Boys: 2. řada
 

Soldier Boye si ve třetí řadě zahraje Jensen AcklesLovců duchů a vypadá to, že se jeho charakter bude od předlohy trochu lišit. V komiksech je totiž Soldier Boy ukoktaný zbabělec, který Homelanderovi nesahá ani po kotníky, Ve třetí řadě bude ale tato postava pro Homelandera skutečnou výzvou. „Bude ohrožen. Soldier Boy se svou mocí blíží Homelanderovi a v podstatě plnil jeho roli před ním, dokonce mnohem delší dobu. Takže se jím bude cítit ohrožen, protože Soldier Boy je nejen velice silný, ale hlavně je ohromnou celebritou v části Ameriky.“

Eric Kripke také odpověděl na dotaz, kolik dalších řad seriálu se plánuje. Má podle všeho dost nápadů na pět sezón, je ve svých závěrech ale zdrženlivý a připomněl, že jeho poslednímu seriálu Lovci duchů (Supernatural) predikoval stejný počet, seriál to ale dotáhl až na úctyhodných 15 sérií.

Závěrem přidáváme i vtipné momenty z natáčení druhé série.

Zdroje: Eric Kripke/Twitter, Eric Kripke/Twitter (2)

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Jakub | 01.11.2020 20:15
The Boys že parodují Avengers ? Když čtu článek, nechci aby mě nasrala hned první věta. The Boys není parodie, spíše inspirace či kopie a když už tak ne Avengers ale Justice League a to dost zjevně - Homelander/Superman, Maeve/Wonder Woman, Black Noir/Batman, A-Train/Flash.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest