Bridgertonovi: Autorka seriálových Chirurgů připravila kostýmní drama

Bridgertonovi: Autorka seriálových Chirurgů připravila kostýmní drama | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Zkušená televizní autorka natočila pro streamovacího giganta adaptaci populární historické knižní série. Pusťte si první trailer s českými titulky a mrkněte na bohatou galerii.

Americká producentka, scenáristka a autorka řady úspěšných televizních seriálů (mezi nimi třeba populární Chirurgové) Shonda Rhimes na Netflixu přinese nový historický drama seriál Bridgertonovi (Bridgerton). Ten vychází ze stejnojmenné knižní série od spisovatelky Julie Quinn spadající do takzvané červené knihovny. Projekt seriálové adaptace je prvním výsledkem smlouvy mezi Rhimes a Netflixem o několikaleté exkluzivní tvorbě obsahu právě pro tuto streamovací službu.

Seriál diváky zavede do Anglie devatenáctého století. Zaměří se na životy tamější aristokratické smetánky. Životy jejích členů jsou znenadání otřeseny v základech, když tajemná Lady Whistledown začne veřejně psát o jejich tajemstvích. V hlavních rolí hrají například Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Golda Rosheuvel, Luke Newton, Claudia Jessie či Nicola Coughlan. Showrunnerem seriálu je Chris Van Dusen.

Ve zveřejněné upoutávce Bridgertonovi působí ze začátku spíše jako klasické podobné dobové drama. To se ale mění v druhé polovině, která zas místy působí trochu až skoro jako historických Padesát odstínů šedi. Uvidíme, co se ze seriálu nakonec vyklube. Na Netflixu má stanovenou premiéru na 25. 12. Níže si můžete pustit slibovaný trailer, pod ním pak najdete bohatou galerii plnou oficiálních fotek k prohlédnutí.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest