Hra o trůny: Noční král se po vzoru Trumpa prohlásil vítězem Bitvy o Zimohrad

Hra o trůny: Noční král se po vzoru Trumpa prohlásil vítězem Bitvy o Zimohrad | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 8 obrázků
Účet představitele Nočního krále si dělal legraci z Donalda Trumpa. Herec následně objastnil, že on za inkriminovaným tweetem nestojí.

O prezidentských volbách ve Spojených státech se mluví po celém světě. Částečně také díky kontroverzním výrokům současného prezidenta Donalda Trumpa, který navzdory vítězství demokratického oponenta Joea Bidena výsledky voleb neuznává. Trump má problém především s korespondenčními hlasy, díky nimž mohli američtí občané, kteří se kvůli hrozně nákazy koronavirem nechtěli osobně dostavit k urnám, hlasovat i z domova přes poštovní službu. Krátce před tím, než světová média po sečtení hlasů ve státě Pensylvánie vyhlásila vítězem voleb Joa Bidena, Trump na svůj twitterový účet napsat svými klasickými kapitálkami „TYHLE VOLBY JSEM VYHRÁL, O HODNĚ“.

Tohoto výroku, který následoval po Trumpově volání po okamžitém ukončení sčítání volebních lístků nebo po napadení legitimnosti korespondenčních hlasů, kterými se demokraté údajně snažili ovlivnit volby, se chytl celý internet a lidé si z něj začali utahovat. Přidal se i účet Vladimíra Furdíka, rodáka ze slovenské Bratislavy, který se proslavil jako kaskadér, a především jako představitel Nočního krále v populárním seriálu Hra o trůny.

Hra o trůny: Které role si střihl Vladimír Furdík vedle Nočního krále?
 

Noční král se svou masivní armádou nemrtvých v závěrečné sérii seriálu napadl Zimohrad, kde hodlal eliminovat spojená vojska seveřanů vedených Jonem Sněhem a Dothraků s Neposkvrněnými vedených Daenerys Targaryen. Když už měl ale vítězství nadosah a chystal se posledním zásahem zabít Tříokou vránu, připlížila se k němu Arya Stark a šikovným trikem mu vrazila nůž z valyrijské oceli do břicha. Noční král a jeho armády byli nadobro poraženi. Tuhle porážku dal v posledních dnech do paralely s Trumpovými výroky Furdíkův účet na Twitteru. Konkrétně se objevila zpráva: „VYHRÁL JSEM BITVU O ZIMOHRAD, O HODNĚ“.

Následně však tweet zmizel a posléze také obsah Furdíkova Twitteru. Podle screenshotu, který se podařilo před promazáním účtu fanouškům pořídit, byl hercův účet zneužitý a tweet politické povahy byl publikovaný bez jeho vědomí. Když to Vladimír zjistil, tweet smazal. Vtípek mezitím stačil pobavit pořádný kus internetu, ale vypadá to, že herec z něj asi velkou radost neměl. Takže pokud byste někde narazili na zprávu, že se Vladimír Furdík strefoval do Trumpa, tak podle jeho vysvětlení je skutečnost poněkud jiná.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest