Tiger: HBO přiblíží divákům život golfové legendy

Tiger: HBO přiblíží divákům život golfové legendy | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 16 obrázků
Životní vzestupy a pády golfisty Tigera Woodse odkryje intimní dokumentární série z dílny HBO. Pusťte si upoutávku.

Vzestup, pád a triumfální návrat golfové legendy Tigera Woodse bude poodhalen v nadcházejícím dvoudílném dokumentu Tiger. Diváci se dle prohlášení HBO mohou těšit na dosud neviděné záběry a rozhovory s těmi, kteří Woodse znají nejlépe. Upoutávku k dokumentární sérii najdete pod článkem. Premiéra byla původně ohlášena na prosinec, ale nakonec HBO dokument uvede až během ledna 2021.

Cara Delevingne divákům objasní taje lidské sexuality
 

V dokumentu se objeví mimo jiné Woodsův blízký kamarád Steve Williams, golfová legenda Sir Nick Faldo, přítel Tigera a životopisec jeho otce Earla Woodse, Pete McDaniel, první Tigerova opravdová láska Dina Parr a rovněž Rachel Uchitel, žena ve středu sexuálního skandálu, který navždy změnil Tigerův svět. Dokument natočil Matthew Heineman (Soukromá válka) ve spolupráci s Matthewem Hamachekem (Země kartelů), pro něhož se jedná o první režijní zkušenost, do té doby pracoval na filmech a seriálech z pozice střihače a scenáristy.

Tiger Woods je považován za jednoho z největších golfistů v historii sportu a vyhrál tři turnaje PGA Tour. Woods se profesionálně začal věnovat golfu v roce 1996 a byl jedním z předních hráčů, než v roce 2009 přerušil kariéru na základě zvěstí o tom, že měl mimomanželský poměr. Po zprávách Woods ztratil řadu sponzorských dohod. Po návratu ke sportu v roce 2010 hrál nedůsledně a utrpěl různá zranění. Woods si v posledních letech užívá oživení kariéry a vyhrál turnaj Masters 2019.

Zdroj: IndieWire

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest